Dalarna

Imorgon åker jag och systra mi till farmor och farfar i Dalarna. Älskar attt åka och hälsa på dem, så det ska bli skönt. Vi hörs om ett tag :)
puss

stinsen

Idag så var familjen -lisa +emma på stinsen och storhandlade :P Vi fick med oss 6 par skidor 6 par pjäxor och 7 par stavar med oss. Plus lite småskit från H&M hehe. Hade ingen anning om att vi skulle få skidor o sånt idag men jag klagar inte :D Nu är det bara snön som saknas!

Föresten måste bara säga det här! Vi såg nog den väääärsta fjortisen jag har sett i hela mitt liv i kön till BK. Seriöst det går itne ens att beskriva, but i'll do my best. Självklart var håret sönderblonderat, i håret hade hon en bandana där hennes playahead adress står?.. på läpparna har hon typ concealer blandat med idomin så det är en grönaktig nyans, hon är också typ svartfärgad i ansiktet ...duuuh, har en linje typ som svart till vit mellan kinden och halsen. och sättet hon pratade... GAAAh asså jag fattar inte hur man kan tycka att det är snyggt? jag förstååår verkligen inte.

näe nu ska jag nog sova tror jag, weei klockan kvart i 10 på en löördag.. men som sagt målet med detta lov är att bli friiiisk, jag hatar att vara sjuuk.

later.


Lets Dance

Hihi sitter här framför tvn och kollar på Lets Dance. I like it! Speciellt när pappa har köpt (höll på att stava köpt som chöpt) chips till oss! Men det är faktiskt väldigt myysigt. Gillar sånna här svenska program som är sååå typiska :D

föresten så har vi sportlov NUU :D

bestefar

 
HAHA :D

21/2

Hej hej skitungar, allt bra?
Hemma hos mig pågår just nu andra världrskriget alla bråkar med alla om ALLT! Om inte pappa var en pöjk skulle jag tro att alla lider av pms! Hahah men det är kul jag gillar att reta systrarna mina och det kan vara lite skönt o skrika på alla ibland :) Nu håller mamma på att försöka hota clara o lisa med massa grejer haha våran egen lilla dokusopa. Har gått och gömt mig på mitt rum :)

aaaaanyways, rebecca var här imorse och kollade på the girl next door med mig! Jag hade sovis till 12.40 me likeeey! Är fortfarande sjuuk, men det går fan inte att bli frisk när i princip alla runt om en är sjuk eller på väg att bli! Hade körlektion ideg också fick reda på att min körledare thai-boxas fetttt cooolt, själva körningen gick väl sådär är alltid apdålig i början och sen okej på slutet.. :P

Men nu ska jag ta tag i lite saker och skriva mitt CV, thats right people, jag ska börja joooobbba :D

pusspusss

shisssse

Vad tänker tvgubbarna med, seriööööst. HUR kan man avra så osmart att man har TopModel, Lost och Greys Anatomy  s a m t i d i g t..... Hur ska jag som älskar allllla serierna kunna välja? Aja idag blev det Grey's, men vi spelade in Lost och TopModel, hihi. Ska nog kolla på dem nuuuuee!
image216

Its finally over

Inge mer plugg på 11 dagar, ett lov har aldrig varit mer behövt. Ska bara vila upp mig och bli frisk!
puss<3

bali <3

image215

trötter.

Thats me! Sov ju inte så förfärligt många timmar inatt, närmare bestämt två och en halv timme..
Smart ? neeeej
Skönt? neeeej
Göra igen? neeeeeeeeej

men det behövdes nog för pluggandes del, åh vad jag hoppas det går bra på provet! Annars kommer allt vara fett värdelöst. Har nu "powernappat" i typ två timmar hihi. Och ätit en macka till middag, (jag haaatar köttgrytor!).  Något annat roligt som har hänt idag... hm. Rikke typ slet sönder min rygg (roligt?), kändes som ett revben på ryggen hoppade ur led! Den skitungen ska få payback! Annars så hare varit en tråk dag. Nu ska jag plugga.....surprise liksom.

Hoppas alla har det bättre än jag!



-hoping for the best but expecting the worst

Kemi B

HEJDÅ kemin, never again säger jag bara!







föresten, jag är 18 om exakt 5 veckor och 1 dag!


Det är synd om mig

måndag: kemi b prov
tisdag: företagsekonomi prov
onsdag: matte c kursprov

nån som vill byta liv ett tag kanske? juste jag håller på att bli sjuk också! mycket trevligt ska ni veta.
image214

godis sug

Jag är så sjukt otroligt jätte sugen på godis!!! Vill ha NU!
image213image212

16 februari

IDAG HAR JAG NAMNSDAG! ALLA SOM GLÖMDE ATT GRATTA MIG KAN JU BAJSA PÅ SIG.
GRATTIS MIG SJÄLV IALLAFALL!

bejbi

image210
image211

vi ska leka på lovet okej! :D



drömmar

Jag älskar att dörmma! Speciellt när man har en helt underbar dröm och vaknar upp helt lycklig och glad. En perfekt start på dagen enligt mig. En sak jag undrar är vad blinda drömmer. De har ju inte sett någonting så vad "ser" de då i drömmen.. hmm. Näe nu ska jag gå och drömma om något riktigt roligt iställer, imorgon ska jag verkligen vakna på rätt sida :D

sweet dreams

boo

ligger i min säng för tillfället med min allra käraste kemi bok! Tänkte läsa ett par sidor. Har nyss kollat på gossip girl, super bra och fyyyy vad snygga kläder de har! Våran tv har förresten updatats med en ny box grej så nu kan man "pausa" mitt i ett tvprogram och sen sätta på igen! As naaajs :D

Imorgon är det livslust dagen, graffiti och salsa here i come! Sen blir det MAGNUS BETNER min gud :D så jävla snygg och rolig och bra och BÄST. Får inte glömma kameran!

pussokram

Godmorgon

Hej heej, egentligen borde jag vaknat vid den här tiden kanske en timme tidigare men nooo, min tränare ringde mig klockan halv nio och säger

Thomas: Heeeej
Julia: ööööööööö hej (helt död)
Thomas: sover du?
Julia: Ja!
Thomas: hhaha men du vet att vi har cup idag och vi hade samling 8.30?
Julia: WHAAAAT neeeeej det visste jag inte!
Thomas: Har du kollat hemsidan?
Julia: .....ehhhhm asså ... ne
Thomas: Aja kom hit nu första matchen börjar om en halvtimme!

Såå med 6 timmas sömn blev superfart på mig och jag han dit i tid whoo!  vi spelade 3 matcher och förlorade alla :D haha, men det var kul ändå!

nu ska rummet städas igen.. seriöst det går itne att hålla det rent :( och sen ikävll ska vi träffa kinafolket :D

pussi

beijing

image206
image207


torsdag :)

Yes yes, äntligen hemma! Fy vad skönt. Har ätit typ 15 mackor yummmmie. Hade en super kul dag idag :) haha

- började under lunchen när ninni skulle föröska och vända ett glas, med vatten i, uppochner (om man gör det tillräckligt snabbt så rinner det itne ut..) iaf vi ger henne ett glas utan vatten i att träna med och hon säger "asså jag fattar inte varför ni inte litar på mig" samtidigt som hon råckar välta glaset haha :)

- vi drev med carrs ålder, as usual, under hela lunchen haha :D

- sen vid rikkes skåp och de okända blodmärken :P

- under matte lektionen när jag och rikke quotade little britain; 
"no ann thats emmas guinnea pig!"
"im the only gay in the village"
"yeaiknow"
"i want that one!"
"yea but no but ye but no..."

- och sen sist men roligast när vi stod vi skåpen efter sista lektionen så börjar rikke tjata på mig att hon vill ha en flapjack(?) eftersom jag tydligen är skyldig henne en tia... så då vill john cokså ha en flapjack och börjar skrika "jag vill ha en flapjack!!!" samtidigt som han stoppar ner handen i min jackficka och fortsätter skríka... Då säger rikke, men asså vet du ens vad en flapjack är? näeee svara han. Samtidigt som jag säger det är en slags binda! Hans ansiktsutryck just då, hahah! Men det är inte en binda utan en slags godis sak men shit vad vi lurade honom hahah :D 

ok sorry jag är typ sämst på att åter berätta saker :P men gud vad roligt allt var :D


kisses

Grafisk design

sitter här på grafis design.. har bajs tråkigt! Vi ska typ göra en hemsida kuuuul... NOT

ajaj här är ett roligt spel, try it! level tre är as svårt!
http://fun.sdinet.de/flash/games/lab.swf


världsrekord, guinness here i come

Jag måste ha slagit något slags världsrekord imorse! Jag hade sovmorgon och försov mig ..som vanligt iaf, jag vaknade 10.15 och hann med bussen som går 10.25.... seriöst jag var klar på fem minuter och jag stod och väntade på bussen!

Nu ska labben skrivas.. den skulle varit inne på harros födelsedag, dvs en och en halv vecka sen, oppppps..

För alla som har glömt så har Doris har namnsdag idag GRATTIS min älsklings fisk :)


semmeldagen

ok jag erkänner, hade ingen aning om att det var idag tills käre rikke påmide mig vid skåpen. Som tur är hade mamma inte glömt så vi fick semlor lagom tills Gossip Girl, vilket btw verkar rätt så kul :) missade tyvärr första avsnittet.. Sen kollade jag på I huvudet på Gynning också! Hon är så jävla skön asså, säger precis vad hon vill och är helt rak på sak :D haha skitkul :)

juste, mitt godislöfte är inte längre för min egen skull utan för att bevisa för er alla suuuuckers att jag faktiskt kan klara mig utan godis, its possible :P (förrutom klubbor då, dem får jag äta hur mycket jag vill ^^)

pusspuss


måndag

hej vänner :)
sitter här och käkar vindruvor! Jag ska bli nyttig nu inga mer chokladbollar, wienerbröd, godis, chips och sådant.. ända tills jag blir 18. Det borde gå att hålla va? Ska iaf försöööka.. tänkte börja idag men det gick tyvärr itne var faktiskt tvungen att köpa en vaniljmunk på ica och sedan äta 100 syltkakor här hemma! Men nu är det byebye.

Imorgon är det sovis till 13.00 yeayea. Underbart.


  

Snö

Äntligen har det snöat ordentligt! Antingen ska det vara snö eller varmt, hatar mittemellan vädret! Ska försöka ta mig utanför huset idag, kanske göra en snöängel eller nåt :P Men nu är det pluggdags :( Kemi, Fysik och Matte... great!
pussi

sovdags

Kom nyss hem, ok för en halvtimme sen, från carros tjejsak, vad man nu kan kalla det :P Det var iaf hur myc som helst med pizza, tjejsnack (HAHA) och singstar.. jag gissar på en hees mig imorgon. Och btw jag är riktigt sääämst på singstar seriöst helt värdelös! men nu ska jag sova, godnatt och tack för ikväll girls :)