here comes the sun - the beatles

Jag har haft den låten på hjärnan hela dagen idag, och sen när vi åker hem från fotbollsträningen så berättar jag det för julia å och mamma, och så börjar jag nyna lite på den, tio sekunder senare kommer den på radion!!!! det var lite freaky. haha.  Anywaaays, träningen var rolig plus att det faktiskt var rätt så skönt att träna.. de i laget fattade typ nu att jag har bott i kina så jag blev bombad med frågor. 

-julia  


grattis igen :P

171668-7

idag fyller en till av mina älsklingar år! GRATTIS MADDE <3 hon blir 17 fucking år.

saknar dej sötnos!

-julia

bob dylan konsert

juust precis! Jag ska på en Bob Dylan konsert..coooling, plus att jag inte ens behöver betala, för jag får det i födelsedags present av madde. Och eftersom att konserten är i globen och madde ska gå med mej såååå betyder det att MADDE KOMMER TILL SCHWEDEN :D yees! Hon ska vara här i typ en vecka! Är jag glad eller vad? Såå det blir två konserter på rad för mej i mars först Hinder den 23 och sen Bob Dylan den 28.. mm me like!


Annar såå har det varit en luung söndag kan man säga! Sophie och Rikke kom hit för att jobba lite med kinesiskan, i fick väl liiite gjort men dom ville leka med våra öken råttor som nu har fått nya namn enligt mej, rikke och sophie: Tarza->Crazy Bitch My och Thea-> Big Mama Ralph. hihi :)

-julia


grattis harro :D

MIN ÄLSKADE CARRO FYLLER ÅR IDAG
grattis <3


171668-3


-julia

pulka is the shit

hej hopp

Kom just hem från middag hemma hos några av mammie och pappies gammla vänner + deras barn. Det var bättre än förväntat kan jag säga! Idag gick jag upp klockan åtta, jag är väldigt stolt! Men vad göra man inte för att åka pulka :D  Elin, Rikke och jag åkte pulka i någon mysko backe där Elins pappa bor, hon sa att den låg fem minuter bort, men nu har jag och Rikke lärt oss att fem minuter på Elin språk = 25 min för oss andra. Men iallafall det var skit skoj tyckte jag! Vi hade super skoj och ägde backen! Moahaha alla små kids i backen tyckte nog inte det men who cares! Sen näg vi skulle hem så sket bussen i att komma men det gav oss bara extra tid till att köpa chips, marabou och kexchoklad! Sen satt vi hela bussresan hem och läste ur Elins bok bikten, det är typ den roligaste bok jag har läst! ALLA borde köpa den... jag ska... så snart jag får pengar. I boken så är det massa bikter från "normal" människor om saker de har gjort eller gör som är konstiga eller som de ångrar.

Igår så var jag på Kista och åt middag med Emmy, det var jätte trevligt och vi har nu bestämt att vi ska träffas oftare. Tydligen så hade det varit något rånförsök när vi var där men vi märkte såklart inget :)

-julia

jahapp

jaa well idag har det väll inte hänt såå speciellt mycket! Jag fick ett sött email från en friendo i nya zeeland :) sånt gör mig väldigt glad! Sen så har jag bestämt med en gammal kompis emmy, som bodde i Kina samtidigt som mej, att vi ska äta middag tillsammans imorgon på kista, det blir nog jätte skoj, har inte träffat henne på typ två år. Snart ska jag iväg på fotbollsträning i lets see 10 minusgrader yippi. Men jag är nog rätt så tvungen att träna... har inte tränat på typ en vecka och med tanke på min evil träningsverk jag hade idag så behövs det!

-julia


allll the way from canada

:)


asså vad glad man kan bli för ett vykort :D min kompis sierra skickade det från canada!


-julia



svenska

svenska just nu:

minus- vi ska ha en svenska A uppsats imorgon :S hehe inte direkt så pigg på det! Sen har jag väll inte läst på de texter jag skulle speciellt mycket heller. ..Tänk om lärarna kunde bestämma ETT ämne som man skulle skriva om, och sedan HUR vi skulle skriva om det. För hur mycket lättare och snabbare skulle det inte gå om man visste det redan när man börjar skriva uppsatsen! För helt ärligt talat tar det mig typ halva tiden att bara bestämma mig!

plus-
jag, rebecca, sophie och john hade världens mest klockrena svenska lektion idag! haha det går inte riktigt att förklara men om man tar en titt på rebeccas svenska papper och ser på den otroligt fiiiina bilden målade av henne själv och lite av mig så skulle ni förstå! haha! 

jag ska se om jag kan ta en bild på den och sedan lägga upp den här, fast jag har inte riktigt förståt hur man lägger upp foton än ^^. Men superbloggarna rikke och carro vet säkert så det får lära mig!

-julia


-

EN MÅNAD TILLS JAG ÅKER TILL KINA

<3

jackor, film och snö

Såå då var helgen slut! Ligger och kolla på film i soffan, det är riktigt mys.


fredag
I skolan fick jag veta att rikke, carro och john skulle på samma musik sak som jag och emma skulle till. najsbajs. Emma kom hem till mig precis innan pappa, clara och jag åkte till mcdonalds för att äta middag. (Vi var utsparkade av mammie som skulle ha gäster). Efter våran lyxiga måltid gick jag och emma till bussen där vi träffade rikke med hennes crew. Vi åkte tillsammans till edsberg. Efter en halvtimmes väntan i kylan fick vi komma in och hänga av oss jackorna. Banden var helt ok! Sen då till kvällens händelse kan man ju kalla det. Varken carro eller emma hade fått någon lapp till sina jackor... så de trevliga (NOT) tjejerna bakom disken förklarar för oss att vi helt enkelt får vänta tills klockan ett när de stänger och alla har hämtat sina jackor! Vi försöker förklara för dom att bussarna hem till oss slutar att gå innan klockan ett och att vi kan beskriva alla saker som de har i fickorna (busskort med personnumer), men nej det går inte heller för vem som helst kan ju komma och göra det?? eller inte.. för vem faan är så desperat till att ta någons jacka så det går och memorerar någons annan mobil och pesonnumer? Till sist så kommer carros pappa dit och får tala med gubben som äger stället såå till slut får de sina jackor och vi får åka hem! (tjejerna i disken blev då myyycket arga och vägrade stå där mer HA!) Sen åkte jag och Maida hem, och emma drog vidare till stocksund!

lördag
Dagen började med öppet hus..eh. Jobbigt att gå till skolan på en lördag.. men det var ju bara tre timmar plus att vi fick ledigt idag. Jag hade tre lektioner; engelska, kinesiska och levnadslära. Sen under restan av tiden gick vi runt och snodde godis, tog en jätte rolig bild och kollade på smarta uppfiningar. När vi hade käkat lunch drog vi hem till johnnyboy för att kolla på film, vi såg på två! Finding Nemo och Cheaper by the Dozen. Rikkes favvo replik från Finding Nemo:
-So whats it like in the big blue ocean?
-Well, its big....and blue?
-I knew it!
haha, vi mobbade också harro under hela tiden vi var där fast dont worry vi älskar dej! Jag fick följa med Rikke hem och äta en tres bien middag med hennes familj. När vi skulle åka vidare hem till mej så hade det börat SNÖÖÖÖAAA :D:D:D:D en sak är säker julia<3snö Men snö kan ju vara liiiite jobbigt också, för när vi hade värmt oss inne på sibylla så hade vi ett mini snöbollskrig, när vi inser att bussen ska gå om 3 minuter märker jag att mobilen är BORTA...såå vi får leta igenom all snö, och tillslut så hittar rikke den :) men då när jag ska ta fram busskortet så har jag såklart tappat det också, när vi letade efter mobilen. Så det blev bara att fortsätta leta, men som tur var så hittade vi det med, plus att vi hann med bussen! Flyt or what?

söndag
rikke och jag gick upp rätt sent och bestämde oss för att åka pulka, men ett antal friends avsnitt senare så var rikke tvungen att åka hem, så det blev jag och emma som åkte :) Vi orkade inte åka hela tiden så vi gick bort till ravalen (en sjö) för emma ville bada? men hon ångrade sig när vi kom fram :P Tillslut hade vi blivit riktigt frusna och kalla så vi gick hem och drack varm choklad och kollade på ännu mera friends som är det BÄSTA programmet som finns!

måndag
idag har jag inte gjort nästan något alls! har gått en promenix med mammsi och sen efter det har jag bara latat mej!

-julia

min underbara klass <3

hej hej

Dagen började med att vi tog en massa rolig bilder på elin under kinesiskan hahha tro mej på hennes namnsdag dååå jävlar ska hennes skåp bli pimpat :P Sen under lunchen blev jag rebecca, carro och john lite trötta så vi gick till vårat vilrum på skolan och hadedet very nice tills john kastade sig på oss medans han skriker BÖGHÖG haha men det var faktiskt riktigt skönt, fast det hela slutade med att vi blev utslängda av en sur rödhårig skåne tant som förklarade för oss att man skulle VILA där inne.. hmm vilket vi gjorde?? ok kanske halva tiden iallafall :P

Sen hade vi levnadslära vilket för det mesta är det roligaste som finns, men idag skulle vi prata om döden. Det var faktiskt bättre än jag trodde det skulle vara, kändes bra att få prata om det eftersom vi inte brukar göra det så ofta. Men det var ändå rätt så ledsamt! Så en timme senare gick typ hela min klass halvgråtandes ut från klassrummet . Tycker om er alllla!

Under matte hade jag och carro vääldigt roligt, vi gjorde inte en enda uppgift tror jag men vi han mima till nästa alla konstiga låtar på min ipod :D

såå det var allt från idag! och nu tycker jag faktiskt att rikke, sophie, rebecca och jesse kan ta och bli friska!

-julia


numeroo 1

Heej hej

Så där ja, har tagit bort min första blogg och ska skriva på den här istället!

Vi hade sovmorgon idag plus att vi slutade tidigt yiippii :D Efter skolan så åkte jag, Rebecca och Rikke till Sollentuna Centrum. Sophie skulle också komma för hon, jag och Rebecca skulle till Willys och snacka jobb. Men hon kom en timme sent.. hm surprise? inte riktigt. Men det var luungt för jag och RR käkade på mcdonalds och kollade lite på H&M. När sophie väl kom så åkte vi vidare till Willys för att få veta att det var HELT i onödan då typ 150 pers hade sökt dit, ajdå. På vägen hem så dissade bussen oss så Rebecca kom på den smarta iden att gå till Häggvik (längs bilvägen!!) så vi blev halvt överkörda men vi kom hem till slut :)

Nu har några ökenråttor flyttat hem till oss. Tarzan och Tea. Hjälp? vet inte riktigt om jag gillar det, visst dom är rätt så söta men ändå!!! carro har lovat att aldrig mer komma hem till mej och lollo tänker köpa råttgift till mej :P kul med entusiastiska kompisar, haha.

-julia