sockerberoende??

Hmm.. skulle nog tro att jag är det! Godis är mitt liiiv! haha not really men, seriöst när jag tänkte efter,så har jag ätit det här det senaste två veckorna

  • 3 chokladbollar (stoora, från rudbecks cafeterian)
  • 2 wienerbröd
  • 15+ choklad bollar (med vitt inuti)
  • typ 4-5 bullar
  • choklad kaka (en bit)
  • choklad rutor
  • 1 gott och blandat påse
  • 2 haribo påsar (en med kola och en med blandat)
  • 1 liten påse chips
  • 1 liten godis påse (plock godis)
  • halva rebeccas godis påse (sura blå nappar)
  • 1 isglass
  • 1 donkenglass

PLUS en massa vanlig mat!! shisse asså. och jag har säkert glömt en del saker! borde kanske satsa på lite frukt och grönsaker under lovet.. annars kommer ja nog se ut som en sumobrottare...snart!!


-julia


bob dylan

Kom nyss hem från bob dylan konserten! Den var verry good, inte lika mycke drag som på rhcp men den var mysig! Synda bara att han inte spelade så många gamla låtar, som hurricane och knocking on heavens door. Sen tyckte jag också att konserten var ganska kort, men what do you expect av en 66 årig gubbe :P
nu ska jag soova, imorrgon blir det lite shopping med madde på förmiddagen sen skola efter lunch!
godnatt!

image32


-julia

sol, värme och vår!

Vi satt ute idag på lunchen och åt glass :) Gud vad skönt att det börjar bli varmt igen, jag vill verkeligen ha sommar NU, men våren är rätt så härlig den med! Imorgon ska jag träffa madde!!! :D Efter skolan drar vi in till stan och hittar på nåt där, sen blir det Bob Dylan konsert. Det ska bli jätte häftigt att se honom, after all skrev han ju knocking on heavens door som är en av det bästa låterna som finns! Har inte hört hans nya album men det blir rätt skönt att bara sitta och lyssna. På lördag fyller jag år!! 17 baby, sen dan efter blir det danmark med fotbollstjejerna, det kommer bli huuuur kul som helst. AH såg just min granne, han ser exakt ut som Lance/Paul i Prison Break!!!! Shisse har aldrig tänkt på det.. aja nu ska jag plugga kemi.. blä. Men det är tvunget! puss


-julia

hästskit

Min klass kom på att vi ville åka någonstans, och för att åka så behöver man ju pengar.. Såå rebeccas gamla klass hade sålt häst skit och fått in massa pengar på det, så det gjorde vi också! Först gick vi runt och sålde påsar till folk, det gick bra fast en del människor var lite freaky, haha det roligaste huset var när jag rebecca och carro gick. Tanten i huset börjar fråga oss om vart vi skulle och så, och sen säger hon:

tant:    såå ni säljer hönsskit?!
vi:         ehh nej asså det är är   h ä s t   gödsel... 
tant:     ahhaa katt.
vi:         ehh mm joo

haha seriöst vem skulle sälja hönsskit.. eller katt skit :P Aja sedan var det ju dags att gräva upp skiten också. Så vi åkte iväg till en gård i Akalla någonstans. Jag vara där forever kändes det som. Jag hade glömt lunch men när vi levererad gödslet till rikke så gjorde hon en lunch av sex mackor till mej, plus att jag fick sex scones mmm. Vi grävde och grävde.. typ 300 säckar tror jag. Carro och jag han med lite hästbajs brottning också, det var ju skitkul ^^
Här är två bilder därifrån, den första är när jag ligger och vilar mig i högen med färdiga säckar, och den andra bilden är av några av dem som var där!

      


-julia


im alivvvveee

just precis det är jag.. även om det inte märks på mitt bloggande hmm.. well well. igår, fredags var jag, rebecca, sophie, kajsa och mickan plus några från deras klass på en hinder konsert, men det finns för mycket att skriva om den så jag ska skriva ett annat inlägg helt tillägnat åt hinder så snart mina bilder är uppladdade. Det var iallafall helt BÄST kan jag säga och sångaren är ahh finns inga ord som kan beskriva honom, men jag tror jag är kär :)

Idag har jag spelat match vi vann! Skitbra!  Något som inte var så värst bra var min resa från stallet... ne tro inte att jag har blivit ett häst geek (även om det inte skulle vara så värst osannolikt med tanke på the losers jag spenderar min tid med :P).. utan jag och rebecca var och tittade på carro när hon skulle tävla med rosa.. fast vi kom dit liiite sent så vi missade när hon hoppade men det hade tydligen gått jätte bra, även utan våran support :D anyways så när jag sitter på bussen.. som jag nästan missade så kör han in i en stopp skylt?!?!  så där sitter min buss fastklämd i typ 10 minuter det var ju inte lite stressigt eftersom jag redan var lite halv sen, sen när busschaffisen dissar min hållplats, även fast jag tryckte!! så då får jag gå extra långt hem. skoj.. NOT sist men inte minst så var jag utelåst när jag väl kom hem, fy fan det blev väldigt stressigt kan jag säga!

Här är några bilder från i tisdags tror jag att det är.. när jag och rikke muppar oss på samhällslektionen :P


fiiina va :)


-julia


the math geeks are back on track

"Åhh vad jag längtar tills pappa kommer hem så jag får plugga matte"
- Carro

Haha, så lät det efter att vi redan hade pluggat matte i typ två timmar. Men nu är vi faktiskt klara med all matte som ska vara klart....nästan iaf :P

Anyways.,.. sitter hemma hos emma nuu, vi har precis käkat och sålt gödsel! Först var det bara jag och rebecca som gick rutn och sålde hästskit men emma joinade oss. Vi har faktiskt sålt 22 påsar redan :) . En lite rolig sak som hände under våran lilla rundtur var när vi stod och plingade på en dörr men ingen öppnade... sååå emma säger - ääh vi kollar om det är öppet. Så hon öppnar dörren som inte är låst och där står en gubbe som preciiis ska öppna! pinsamt värre. men men det var skiit kul ändå!


-julia 


H&M <3


Idag hade vi ett suuper långt hål som vanligt vi tänkte åka in till stan. Men jag, rebecca och johnnie boy kom inte längre än till Sollentuna Centrum. Först gick vi runt och tittade liite, sen när vi kom in till H&M dååå började det hända grejer! Det hela började med att rebecca skulle prova något och jag och john gick runt och tittade då vi hittade en rosa rutig skjort klänning... så den tvingade vi på henne! Vid det laget hade vi redan hittat massa andra "fiiina" klädesplagg som hon skulle ta på sig! moahaha. John stack iväg sen men smart som han är missade han bussen.. fast missade och missade han ville nog vara mer med oss tror jag :P Så när han kom tillbaka så blev det ju hans tur att prova lite kläder.. Den rosa rutiga skjort klänningen passade visst på honom med, likväl som en tight rosa tröja med gympa byxor. Vi hittade också någon slags pjamas för 5-6 åringar, beiga med knatte, fnatte och tjatte på. Dem fick jag och rebecca på oss.. fast bara halvvägs haha :) men det var hett ändåå!




seeeexy, i know :)


-julia

got fish?

171668-14

-julia

aerobics yeah!

Idag har jag lekt lite med carro hemma hos henne. Vi skulle fixa vårat aerobics pass för idrotten, det kommer gå skiit bra vi har väärsta movsen på gång :) Carro red lite på sin häst rosa också, medans jag tittade på/ pluggade kemi. Sen fick jag också rida lite... eller haha jag satt mest på hästen och gick runt lite, men det var asnice! Ikväll blir det LOST. haha tog lite fel igår och sophie fick ett samtal från mej som gick typ såhär:

J:  sooophie min tv är död
S:  jaha ok
J:  men asså panik, får jag komma och titta på tv hos dej efter träningen
S: ok viiisst, vad är det du ska se
J: LOST!!!
S: men hallå det är ju tisdag idag
J: åhh juste...fan fan
S: HAHA
J: ok fiine men jag kanske kommer imorron då :P
S: haah ok suure.


-julia




kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då
-LW

KINA

ok, here it goes, har inte orkat skriva om kina resan men nu ska jag göra ett försök, glömmer säkert hälften men ändå!

Torsdag
Jag kommer hem från skolan och får reda på att det typ är snöstorm i Danmark så vi ska ta ett tidigare plan dit. Under resan försöker jag skriva min svenska... men det gick ju inte så speciellt bra :P

Fredag
Klockan 6 (svensk tid), 13 (kinesik tid) landade vi, men våra väskor är lost så vi kommer hem till madde vi typ klockan tre på eftermiddagen, kinesisk tid. Våra väskor var då fortfarande kvar i Danmark ahh panik. men jag fick låna kläder av madde :) Vi åkte in till stan för att äta middag, kinesika mat, såååå gott. Vi stannade också på Yashow, som är ett shopping place, jag han köpa två par jeans och en väska. Efter maten gick jag och madde till shooters, en club/bar typ, men det var ingen där så vi traskade vidare till puregirl där jag träffade Elina, Gaby och Olga, plus en massa av Elinas kompisar. En timme senare gick vi tillbaka till shooters Nina och Thilde var där då! Det var heelt underbart att träffa nina igen!! Sen under kvällen träffade jag masssa najsiga personer (hannah, matt, patrick, josh, hamish m.fl.). Utanför shooters blev vi typ attackerad av små tiggar barn dom var helt crazzzy haha. Sen tog madde och jag en taxi hem och sooov!

Lördag
Dagen började med shopping igen :) sen på kvällen åkte jag madde och josh in till stan till en restaurang som heter thousand and one night, där rökte vi lite vattenpipa och vi smakade på får testiklar EW! men det var en dare så man var ju tvungen :P alla tre smakade faktiskt på det. Efter det åkte vi till en liten ghetto bar som heter yun meng, det va lite kul har inte varit där på åååratal inte ens när jag bodde i Kina. Men det var rätt så dött så vi åkte till shooters. Det var inte så mycke folk där heller men man hittar alltid någon man känner :) Sen blev det taxi hem för oss. Vi åkte hem till maddes hus och kollade på zoolander ;)

Söndag
Kommer inte riiiktigt ihåg vad vi gjorde... eller joo juste vi åkte till pinnacle och träffade; nina, risto, matt, sam, hamish. Vi åt middag med dom på Kyros, en liten kebab restaurang. Jätte myysigt var det. Vi shoppade säkert på förmidagen..

Måndag
Följde med madde till hennes skola ISB. Det vara helt ok, hennes skola är typ invaderad av koreaner men annars var det luungan. Efter skolan åkte jag hem till Nina för att sova där. Men vi drog in till stan istället. Vi delade en taxi med Drew, Vegard och Emma. VI åkte till ett ställe för att hämta upp Henry, Allison och Olga. Vi hittade en starbucks där ahh my love! Medans vi stod och väntade på dom, börjde några skjuta fyverkerier, nina kom på att fyverkerierna såg ut som "angry sperms" haha. Vi gick till ett ställe som heter Shut up and drink först, där spelade vi ett tärnings spel typ, jag och nina fuskade :P men vi loosade ändå! Vid det laget hade det kommit ännu mer folk, margaux, tripp, azzo, lia, terje och hans mysko kusin. Så vi gick till ett annat ställe som heter Pool bar. Där hade vi det vääldigt kul, jag och tripp kastade pil, jag fuskade i det här spelet med men han var för bra för mej :) Vi stannade där räätt så länge, fast till slut var alla hungriga så vi åkte till donken :) Vi käkade "friends" fries haha och hade en liiten food fight. På vägen hem sen till yosemite där nina bor så satt jag och drew och lyssnade på hans musik. Nina "sov" haha. Vi kom hem vid typ tre tror jag.

Tisdag
På tisdagen så var jag och nina och shoppade. Vi åt lunch på KFC, varför finns inte KFC och starbucks i sverige??? Nina visste något ställe där man kunde få skit billig massage så vi åkte dit och fick massage, sen åkte vi hem til henne och käkade middag och kollade på film. Först såg vi Shes the man, det var första gången jag såg Channing Tatum<3, och sen step up för jag var typ tvuuungen att se honom igen :) På kvällen kom nina på att vi skulle hitta på någon slags dans som vi skulle göra på deras idrott nästa dag, god knows why... men det gjorde vi iallafall. Vi somnade vid typ två.. inte så smart med tanke på att jag skulle följa med henne till skolan nästa dag! Haha och sen visade det sig att hon inte ens hade gympa nästa dag så ingen fick se våran fantastiska *host host* dans.

Onsdag
Följde med nina till skolan. Träffade typ ALLLLA gamla kompisar såå nice. Jag följde med nina på alla lektioner utom en som jag följde med Matt på. Jag träffade några gamla lärare också. Efter skolan fick jag vara med mitt gamla lag och träna, det var skit kul! Sierra kom också när jag såg henne insåg jag huur mycket jag hade saknat henne och blev heelt jätte glad av att se henne! Sen tvingade hon med mej in till stan efter fotbollen. Fast jag åkte hem först och åt middag och såå. Vi var bara hemma hos henne och chillade lite, hennes pojkvän tripp (som jag kastade pil med!) kom också dit, och vi kollade på Heros. Sen sov jag hos henne, fast hennes crazy katt kom typ och bet mej i tårna hela tiden så det blev inte så mycke sova där inte.

Torsdag
Då följde jag med Sierra till skolan, var i hennes klass hela dagen, fast jag följde med hannah, risto och matt till deras skumma engelska klass också. Deras lärare var liiiite konstig. Sen på eftermiddagen åkte jag bara hem till maddes hus och var där med henne. 

Fredag 
Shoppade med lisa på morgonen, vi åt lunch sen på en kinesisk restaurang. Efter lunch åkte jag till WAB igen (min gamla skola). Först var jag med i Sierras och Ninas sciencs klass, men deras lärare blev lite trött på mej :P så hon bad mej att gå och störa någon annan klass.. så det gjorde jag!! Jag  träffade Jenna som kom hem dan innan efter att hon varit i Schweitz. På eftermiddagen följde jag med och trände med fotbollslaget igen. Sen på kvällen var det Paul van Dyke som är utmärkt till världens bästa DJ just nu. Vi skulle se honom live. Fast vi åkte först till Shooters to have some fuuun. Jag hade liiite föör roligt, och kommer därför inte ihåg så mycket mer av kvällen. 

Lördag
Mådde piss! Hade blåmärken överallt. Madde hade typ stukat foten. jaa så går det. Madde gjorde lite läxor och jag vilade mej, sen åkte vi in och shoppade lite snabbt och sedan åkte vi hem till sie. När vi shoppade så träffade vi väärsta mysko dansken han började snacka med oss och vi fattade absolut ingenting av vad han sa, så vi stod där och typ log och nickade haha. Jag madde och sie åkte för att käka middag på en restaurang som heter The tree. Vi åt pizza och greksalad! Sen åkte vi tillbaka till sie. Jag satt och lekte med henns laptop som har en inbyggd webcamera, jag ska lägga upp bilder sen haha dom är klockrena! Vid 12 tiden åkte jag och madde hem. Då hade det börjat snö ?! say whaat?? liksom! Det är ju MARS... plus att vi är i kina...  

Söndag
Gjorde den allra sista shoppingen. Vi åt middag på nåt kines ställe. Sedan gick jag för att säga hej till axel och christin som jag brukade sitta barnvakt åt, axel hade köpt ett armband till mej från kambodja naaww sååå sööttt!! Vid typ nio åkte jag hem till Jenna, vi hade inte hunnit träffas så mycket så det fick bli då. Vi satt och snackade i typ tre timmar i sträck!

Måndag
Åkte till skolan för att säga hejdå till allla! Det blev en liten tår här och där. Saknar alla såå mycket!! Sen åkte vi tillbaka till maddes hus för att packa ihop allt. Jag var tvungen att ha ett extra handbagage med mej! Vi åkte till flygplatsen vid typ 1,2 någon gång. Vi kom fram 10 på kvällen tyypish (svensk tid), utan vårat bagage IGEN ååh helt jobbigt. Men som tur var kom det ju nästa dag!!


Ok det var typ allt från min resa.. tror faktiskt jag kom ihåg det mesta! Ska lägga upp bilder sen! hoppas alla andra hade ett lika bra lov som jag hade PUSS


-julia 

.

171668-13


-julia

äntligen vår

Det är så härligt med vår, ahh jag bara njuter. Gick hem från bussen idag, med Winnerbäck i öronen och våren på G, kan det bli bättre? Skulle inte tro det. Skolan idag.. hm inte så mycke hände tror jag, jag och rikke har iaf kommit fram till att jag har världens mest random låtar på min ipod. Sen hade jag en blonde moment idag, jag GLÖMDE min sovmorgon ahhhh, fy fan. En annan sak jag också hade glömt var kemiförhöret, det gick sääämre än sämst! Vi fick sluta tidigt från kemi så då störde jag, rikke och sophie de andras kemi klass moahaha. sprängfejs för dom! Jossan kom och hälsade på i rudbeck idag, very trevligt :)


-julia

filmkväll med the crew

tack igår allihopa för en wonderful kväll! synd bara att johnny boy har gått och blivit sjuk, den lilla svikaren. Jag och sophie gick hem till rebecca tillsammans vi kom sist, haha ingen var förvånad. När vi kom dit började vi med att kolla på step up, det var liiite synd om jesse som fick sitta och titta på medans resten av oss satt och dräglade/stönade under hela filmen. Efter det tittade vi på I am sam, det var hur bra som helst fast en varning bara du KOMMER att gråta! Jag och rebecca grät mest :P Bring it on 3 var nästa film, jag var typ helt slut då, och halv sov under halva filmen, men jag vaknade upp för att se slutet. Den fjärde och sista filmen var Borat, även fast jag sov under halva den filmen med så var den rätt så sämst, eller vissa delar var ju roliga men ändå. När vi skulle sova fick jag och rikke fick dela på en mini madrass men det funkade, sophie och rebecca sov också i samma rum haha vi hade några underliga moments där inne. morningbreath (vääldigt internt). hahah. På morgonen stack alla och till sist var bara jag jossan och rebecca kvar. Vi satt och snackade forever och käkade frukost sen gick jag och jossan till bussen. På eftermiddagen åkte jag och rebecca till stinsen, jag köpte en present till lisa, solglasögon och lite underkläder :) Nu är emma här och hon ska soova här, vi har kollat på melodifestivaln, fast jag somande iofs under den med. Gud jag måste lära mig att hålla mig vaken!


-julia

step up

nu sitter jag här med emma och kollar på step up för fjärde gången! Den är bäst. Och sen att channing tatum är med i den gör den inte sämre precis.

171668-12


-julia


YES

äntligen, nu är jag klar med mitt fucking svenska arbete  YES :D ahh fyy fan vad nice. Jag antar att jag kan skriva ett litet inlägg eftersom jag ändå håller på! Så vad för najsigt hände idag.. hm  vi hade värste pshyco vikarien på samhällskunskapen, helt konstig! Sen hade vi ett veery långt hål så vi åkte hem till rikke och kollade klart på filmen från igår. Sophie och jag hade en jaa vad ska man kalla det en märklig liten pratsund i soffan haha, lite snuskig men sååå rolig! Äh nu ska jag faan sova. En sak till. Jag är KÄÄÄÄR i Channing Tatum, asså det kan inte bli bättre än han. Det får nog bli ett inlägg dedicated till honom snart tror jag :)


-julia


skridskooor

hej hoopp
idag har vi åkt skridskor med skolan yiiippi :) det var skit kuul även fast jag ramlade typ var femte sekund och hade världens fulaste skridskor. Det var bara suuper nice, vi lekte lekar och slängde oss på isen haha. Fast nu ångrar jag liite alla slängningar eftersom mina knän har typ två enorma blåmärken, ouch! Efter idrotten åkte jag, john och rikke hem till rikke. Först så drack vi något konstigt kaffe som rikke hade, det var vanlij, choklad och daim smak?! oh well. fast jag drack inte speciellt mycket av min då rikke och john våldtog min kopp med typ alla kryddor rikke hade yummie..NOT den luktade vanilj och svamp! Sen kollade vi på film.. tre stycken fast jag tror inte vi så klart nån :P men det var myyys ändå!

Sen träffade jag emma på bussen, long time no see, men vi ska troligtvis leka på lördag tror jag! Just nu sitter jag här och försöker skriva klart min svenska bläää.


-julia

hemma igen

ok jag är hemma igen.. orkar inte skriva om allt som hände in china, eller kanske senare. Just nu håller jag iallafall på att somna HELT jetleg asså. Så därför ska jag sova nu, eller jag sak faktiskt ta en shower först men sen blir det soooova! ååh min skööna säng, den saknade jag i kina! 

puss på alla saknade er!

-julia