torsdag.

Hejsvejs,
sitter upp och försöker plugga, men det går inte så värst bra.. jag är sämst på att koncentrera mig gaah! Men nu ska det bli andra bullar :) Satt o kollade igenom gamla inlägg och insåg att bloggen var mycket bättre förr... så nu ni ska det bli en stor förbättring :). Först och främst lite mer bilder! yaay. Min laptop har återvänt från de döda så nu kan jag få upp bilderna från mobilen weei :D och lite mer skoj som jag hittar på ^^ Men nu ska det bli lite seriös plugging, dvs ingen msn, facebook, mobil, godis ätande och bubble struggel (<- världens mest beroende framkallande spel! inget o göra en fredakväll.. here you go:
www.rebubbled.com)

adios amigos

höjden av snålhet

Spårvagn, linje 11 mot Saltholmen, Göteborg

Kvinna ~30: Jag köpte ett Rosa Band igår, du vet för bröstcancerforskning och så.
Kvinna ~25: Jaha... Jag gjorde mitt själv, och sparade 20 spänn!

www.tjuvlyssnat.se


Kanelbullens dag

idag är det kanelbullensdag och jag har inte ätit en enda bulle! fan! hmm..jag får ta igen det genom att äta två imorgon ;D


ibland har man tur.. :)

Ok, jag är sämst i hela världen på att blogga :) men jag är faktist bra på andra saker :P .. aja nu skriver jag iallafall.

I måndags var jag, carro och sophie på konsert! Vi var och såg Takida, ett svenskt rockband som sophie gillar. Jag hade inte så höga förväntningar och varken jag eller carro var speciellt taggade måste jag erkänna. Men så fel man kan ha ;) Det började med att vi träffade Revin där som var med på våran fältkurs. Hon berättade att hon känner bandet (!) och att hon skulle spela in en film till takida. Gissa vilka som fick vara med på filmen ^^ jo vi såklart! Eller jag screwade ju upp det hela haha, men vi får väl se :) Vet inte om vi tre hade varit extra snälla men mer tur fick vi. Vi hade ju inte orkat åka dit tidigt för att köa så första "fållan" var redan stängd och full så vi ställde oss lite på sidan. Sen mitt under förbandet så kommer en vakt fram till oss och frågar lite tyst om vi vill komma in till den första sektionen...ehm JA det ville vi! så vi trängde oss o hade oss lite där framme och tillslut så hade vi asnajsiga platser måste jag säga! Bandet var också väldigt bra.. ska nog ladda ner några låtar tror jag :)

och förresten sångaren i förbandet.. omg.. säger jag bara.

nu ska mitt rum städas. städa är en till sak jag i n t e är bra på :P

pöss