humor vid maten

vid middagsbordet, jag har precis förklarat för familjen om vårat matte pojekt:

jag - så vi var alltså utklädda till olika stilar
mamma - jaha som vaddå??
jag- jag var brat, rikke var rockare, rebecca var hip hoppare och sophie var emo
mamma - vem är emo?
jag - vaa?? assså hon var utklädd till emo
mamma - men vaddå emo, vem är EMO?
jag - men hon var utklädd till emo, jag var ju brat, rikke rockare och rebecca hiphoppare...
mamma - jaa jag fattar att du var en brat och så.. men sophie var utklädd till emo, vem FAAN är det?
jag och clara (asgarvar) - men hahaha emo är en stiiiil mamma, inte en person.
mamma (ser ut som ett frågetecken) - huuh?
jag- såna vid plattan du vet, läskiga helt svarta och konstiga, drägg, emo..
mamma - jahaaaaa


^^



26/4

  • dagen börjar med att jag försover mej
  • som tur var va pappsie hemma så jag fick övningsköra till skolan,
  • vi hade sötis vikarien igen :)
  • eftesom det var torsdag hade vi vårt uber långa hål
  • jag och rebecca åkte hem till henne och solade
  • det var hur skönt som helst
  • sen var jag tvungan att åka tillbaka till skolan för att gå på bilden
  • jag hatar min bildlärare
  • hon är en jävla hora som kan shove a pencil up her ass
  • efter bilden slutade jag!
  • det var hur najsigt väder som helst
  • jag och lisa kollade på friends :)
  • vi hoppade lite studsmatta också.
  • the family minus lisa åkte till stinsen
  • clara fyller år imorron så jag skulle köpa en present!
  • sen rushade pappa och jag hem så jag skulle hinna till träningen
  • och nu är jag heeeemmma :)

sov sött <3 


ledig onsdag,

Idag hade vi z-dag, yay älska rudbeck!
Men det blev inte så mycket ledigt för mig iallafall. Jag, sophie, rebecca och rikke insåg att idag var den enda dag vi skulle ha tid till att göra vårat matteprojekt. Hela klassen ska göra ett statestik projekt, vårat gick ut på att vi fyra skulle gå fram till folk, utklädda i olika "stilar" och sedan fråga dem vem av oss de helst skulle krama och varför.

sophie->emo
rikke->rockare
rebecca->hiphopare
jag->brat/fjortis

Vi träffade några as sköna snubbar där som höll på med en dokumentär.. som vi fick vara med i, haha. Först ger de kamerna till rikke och säger till henne att interview dem, och så drar de med sophie som får stå intryckt mellan dem :P Sophie som lever sig in till rollen som emo till fullo säger "ursäkta kan jag få gå och dränka mej nu" haha många roligga kommentarer från emo sophie idag :P anyways, killarna fortsätter att film och ber rebecca, som de kallar "summer" (från OC), att försöka få den andre killens nummer. Sen säger de åt mej "marissa" att också göra det. Medans står sophie och rikke i bakrunden och töntar sig haha. .. vi hade det jäättte skojsigt idag även om alla var typ helt aggresiva haha utom emosophie då :P

lite kommentarer från sophie under dagen:

Jag vill till plattan NUUUUUUUUU så jag kan få lite kramar från mina emo kompisar :D : sophie
jag är tööörstig jag vill ha BLOOOD : sophie
På claes olsson har de JÄTTE bra knivslipare : sophie
Ska jag hoppa ner från bron och dränka mej? : sophie
Ge meeej rakblaaad! :sophie

as you see så gillade hon sin emo roll! Hon skrev tillochmed en liten depressiv låt. haha.





:D

ny layout...

hmm.. ska ändra min blogg, layouten och såånt. vad tycks??

scandic hotel?

I typ januari var jag sophie och rebecca och jobbhuntade, och sen i fredags fick vi mail om att de behvde folk som ville sommarjobba på scandic hotel. Så idag var jag på en jobbinterview. det gick helt okej, hon frågade vilka veckor som jag kunde jobba.. men jag vet inte riktigt det än så jag ska ringa till henne nästa vecka! Men det blir nog nice, bädda sängar hela sommaren yaay.. NOT men man får ju pengar :D soo i guess its worth it :)

jag fick en fin? liten målning på armen av john idag.. ankaret har "sjögräs" på sig.

171668-64
xx

flashback

image62

hittade en lite söt bild på min tårta från födelsedagen :)

söndag,

Imorgon börjar skolan igen. Orka med samhällskunskapen och kemin!

I fredags åkte jag och rikke till kista för att  köpa de kläder vi hade lagt undan, eller rättre sagt jag skulle köpa lisas kläder som hon lagt undan. Men det blev ett par jeans till mej med ^^ fast jag kanske ska lämna tillbaka dem, får se. På kvällen åkte jag hem till carro, som nu officiellt är en BONDE, när jag kom fram till alby hade hela huset strömavbrott! Haha, för att vi inte skulle frysa ihjäl så sov vi tilsammans med typ fyra täcken och massa kläder, men det var myys! Nästa dag åkte vi in till stan och hälsade på lollo som jobbar på donken. Carro visade sen vägen till zinken där jag skulle spela match (vi vann 4-1). Lördag kväll, så ringde sophie och sa att det var något nere vid norrviken, så jag ninni och carro åkte/gick dit. Det var en liten pre-vallborgsbrasa. Jätte varmt och mysigt! Jag och carro vet nu att våran klass är känds som "geek-klassen" i rudbeck :O .. fast det är nog sant :P Efter det åkte vi till vaxmora för ninni kände någon där som hade fest. Gissa vem jag träffar där om inte jennie :D, tilda var också där, båda från fotbollslaget. Jag träffade också en tjej som jag gick i lågstadiet med, cooolt! Annat folk som var på festen var en massa t-pojkar. Eftersom det skulle bli lite svårt att komma hem sov jag hos carro igen. Men vid kvart i 8 nästa morgon fick jag springa till smedstorp för att ta bussen.  På eftermiddagen hade vi match igen.. den här gången blev det 1-1. såådär jag ska vi se om jag kan få fram lite bilder också :)
1) jag och carro i hennes säng 2) jag och jennie 3) people
   

       

<3

foodfight!

hellu, vi slutade halv två idag som vanligt.. älska rudbeck! Rebecca och sophie följde med hem till mej eftersom jag hade lite papren som de skulle ha från samhällskunskapen. Vi var jätte hungriga nr vi kom hem så vi började med lite vofflor MUUUUMMSS! Sen hittade rebecca en sån där grillade kyckling i kylen, så den började vi äta på. Det tog inte många sekunder tills vi var nerkladdade i kyckling haha, har nog aldrig skrattat så mycket! Foodfight for life.. sure det var lite jobbigt när man hade mat i hela fejjan och håret, och att städa upp det.. but it was worth it! :D

<3

tisdag,

image42 image49image52image53image43image54image45image50image46image57image58


lös den om ni kan :D

sovmorgon

Finns det något skönare än en sovmorgon, näe skulle inte tro det! Idag hade jag sovis till halv 12, härligt värre! Tycker synd om er suckers som var tvungna att börja 8.20 moahahah. Nu ska jag kila till bussen :)


image37
sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar

the benchwarmers

jag och lisa såg på the benchwarmers imorse, den var helt underbar. Gillar du napoleon dynamite kommer du äälska den här! Han som spelar napoleon dynamite är också med i den här filmen! Filmen handlar om tre nerds som aldrig fått vara med om att spela baseball när de var små, så de startar ett eget lag för att vinna mot alla bullies, sjukt rolig!
image63


btw, såg den igen i torsdags med rikke, rebecca, john och jesse. filmen blir bara roooligare och roooligar HAHA. Den är klockren SE DEN!


-julia


seghelg <3

Nu är jag helt utvilad! Jag hann inte riktigt med det under lovet så den här helgen blev perfekt till det! I fredags åkte jag hem till ms piggy (aka rebecca) och sov över hos henne, vi firade också hennes mammsie som fyllde år. Vi spelade monopol..jag är sämst på monopol! Först förlorade jag alla mina gator, sen när jag joinade rebecca som ledde solklart och hade i princip alla gator så förlorade hon också! :P Efter jag hade försovit mig, så hade vi en fotbollsmatch mor 92'orna, vi vann 3-0 pheewww, det skulle varit rätt så pinsamt om vi inte hade vunnit :P. Rebecca sööt som  hon är stannade och kollade på matchen sen solade vi lite på min studsmatta. På kvällen kom de familjer vi var i italien med hem till oss för en lite flashback. Vi kollade på bilder, käkade italiensk mat och hade roligt. Idag har jag baaara slappat! Sköönt!

idag har också älsklingscarro kommit hem :D hon är säkert brun som faan, men vågar inte erkänna det! Det kommer att bli the albino kids and harro!



-julia

skitdag

Åh vad jobbig jag måste vara när jag har min skitdagar! Varför måste man ha sådan dagar egentligen, helt onödigt. Man blir sur, grinig och tar ut det på andra som egentligen inte har något med saken att göra. Aja sorry till alla som var i min närvaro idag, ta inte åt er!
puss


-julia


juuuste

en grej till :D

mina boobies har blivit autograferade... som tatuerade fast med autografer.. emmas och rikkes närmare bestämmt! fett nice.



-julia

tittut

hej hopp käre lille blogg
här har jag inte skrivit på länge! och jag orkar fan inte skriva något nu heeeelller :P men jag ska sen, prooomise. det ska bli ett inlägg om; ikväll, danmark, lovet, hinder... men inte nu för NU ska jag sooova :)  eller iofs kan jag skriva kort om ikväll.. det får bli en lista! 

  •  vi slutade tiidigt :)
  • åkte till kista med syyster
  • köpte ett par skor..typ för små, och blev kär i ett annat par
  • ramlade inne på donken..pinsamt!
  • åkte in till le city
  • tappade bort mej att antal gånger
  • hittade till slut elin och rikke, med lite hjälp av johanna på telefonen
  • kollade in bloody yesterday och sallys garage
  • de var jääätte duktiga :D
  • emma var jäättte fin i håret :)
  • sen åkte vi hem
  • vi lyssnade på grace kelly låten mmmhm
  • jag och emma skickade sms hela vägen hem, även fast vi satt brevid varandra ^^
  • missade LOST :O paaaaaaaaaaaaaaanik

det var typ allt. mer kommer sen om det andra. just skulle tacka john (emmas friendo, han med cooling sparkcykeln..som jag nääästan fick!) för hans snälla tankar på min födelsedag :D tack tack!



-julia


danmark om 5 och en halv timme

Snart åker jag och mitt fotbollslag till Danmark! Jag har packat de senaste timmarna.. men jag har säkert glömt något ändå ^^ det brukar bli så.. Vi ska till något ställe som ligger på väst kusten, har glömt bort vad det hette.. det börjar på T iaf, om någon vill veta det. Men eftersom jag är i danmark i någon skog nånstans.. så kommer det iiinte bli så mycket blogging.. försök att överleva.. jag vet att det är svårt! men det är baara att skicka ett litet sms om ni vil veta vad jag har för mig :)

Ok min weekend.. bäst att skriva om den innan den glöms bort! fredag, var med rebecca efter skolan, som har färgat håret btw, det blev skit snyggt! Först åkte vi till donken för att hämta rebeccas matte böcker från fåris. Efter det drog vi in till stan och hade vääldigt roligt "pendeltrain" haha! rebecca sleepade hos mig sen mys pys. Lördag, först var jag och kollade på fotbollskor men tro inte att inter sport har min stolek i fotboll skor neej alla är slut?! wel well, sen åkte vi till landet (carros hus) och lekte med henns hästar. Vi missade sedan bussen som går en gång var tredje timme whoopssie asså! men som tur var kom sophie pappie och hämtat oss. PÅ kvällen lekte jag och emma vi åkte hem till peter och kollade på halva borat och halva någon annan film, som var en parodi på filmer som t.ex. da vinci koden, narnia, pirates.. vi åkte hem vid 1 tiden då hade jag blivit 17!!! jesse och felicia smsade vid typ exakt 12.00.. fast jesse var först :P johnnieboy ringde sen när vi var på väg mot sollentuna station, och grattade :) Söndag, jag blev väckt vid 8, och fick mina presenter :) Sen åkte pappie jag och clara till kista och köpte fotbollskor och en present till meej. i kista blev jag april lurad av en snubbe.. pinsamt :P Vi klockan tre åkte jag och sophie åter igen ut till landet för att mata the horses. jag fick chokladbollar av doris :) sötnos. Under dagen ringde och smsade och skrev jätte många orkar inte skriva allas namn men tack så mycket! ni är BÄST sen efter det har jag packat och fixat för danmark!


-julia


tack tack tack

till alla som har ringt, smsat mailat, whatever TACK så jätte mycket, jag blir värkeligen jätte glad :D ni är sötast! fick till och med ett samtal från chiiina!! det ni!
puss på alla <3



-julia


17

daaamn... nu är jag 17. om ett år är jag 18....det är inte lite det! aja grattis till mej själv!

image33
den bjuder jag på ^^


-julia