min darling

image178
i wish :)

MVG

åhhhh att de där tre bokstäverna kan göra en såååå lycklig. Både elin, stina och jag fick mvg på biologi provet som vi hade förra veckan :) gud vad duktiga vi är! Men vi var faktist sjukt värda det ^^

YES, YES, YES  vad glad jag blir :D

image177

film är alltid bäst på bio!

Så nu är vi hemma igen, filmen var jätte bra :) Väldigt rolig, haha speciellt slutet.
Jeez vad mycket folk det är i Kista, seriöst! Man blir ju trött bara man kommer in där, men men det var mysigt på bion :)

image176
så, en bild på filmen.. man kan se trailern på
www.sf.se också :)
nu ska jag kila hem till emmaslemma.

later.

Heartbreak kid

Om två timmar så ska jag och Lisa på bio :)
Det känns som att det var typ en miljon år sedan jag var på bio :P kommer inte ens ihåg sista filmen jag såg på bio! Men nu har vi bestämt oss för att se heartbreak kid, hoppas den är bra! Den verkar rätt så rolig iaf! Och det bäääääästa av allt, det är att vi går gratis! yeah! Lisa vann nån tävling på sin skola så hon fick två gratis biljetter :) Så jag bjöd med mig själv :)

Annars har helgen varit super lugn. Har sovit till ett ungefär varje dag :P skööööööönt. Carro sov här i natt.. som varje helg då :P hon ska få en hylla/låda eller nåt eftersom hon praktiskt taget bor här :)

nää nu ska jag fortsätta med bubblestruggle, har inte spelat på jätte länge :P

pössi

Rikke slikke

BTW, så fyllde min lilla valross rikke sjutton år under tiden då jag och bloggen hade paus från varandra, så grattis i efterskott min älskade vän!

Eid milaad saeed!
Qu ni sheng er kuai le
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Happy Birthday!
Hyvaa syntymapaivaa!
Eytyxismena Genethlia!
Selamat Ulang Tahun!
Fortuna dies natalis!
Kia huritau ki a koe!
Gratulerer med dagen!
Heri ya Siku kuu!
Chuc Mung Sinh Nhat!
Dogum gunun kutlu olsun!
Feliz Cumplea-os!
Buon Compleanno!
Joyeux Anniversaire!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

image175

<3


je suis un pom

hej hej, jag vet jag är en megaliar! sorry..
men jag ahr fakiskt försökt att skriva en gång men tror ni blogg.se och jag var kompisar eller.. njääeee inte riktigt. fuck them asså. Men men.. vad hade jag skriit om sist då, hmm jo juste det var om höstlovet! Jag hade värsta slappis veckan och det behövdes. I början av veckan kom min syssling amis upp hit från gbg och vi umgicks och kollade på maaaassa girlmovies, step up, dirty dancing 2, in to the blue, en prinsessas dagbok 2, sleepover, forest gump och notting hill :) , skit mys var det! Sen på onsdagen tog systrarna och jag tåget upp till dalarna och hälsade på farmor och farfar. Vi levde utan smink, data och tv (dom har ju såklart en tv men vi kollade typ inget!). Mpste erkäna att det var HUR skönt som helst! Dessutom så bakade vi lite, plockade svamp och stöpte egna ljus.. det ni! :) Mina blev fett coooola! Sen medans vi var där så kom den första snön :D jag älskar snö! Juste tvillingarna var där ocksåe ett tag så vi lekte med dom :)

Och nu har vi gått en vecka till i skolan, inte kul. Psykologi kan ju dö! Seriöst. Men jag hade sakanat alla mina små skitungar sååå mycket så det var jätte skoj o träffa dem igen :) ni är bässt!

och juste one more thing! jag slog rekord i quadra pop YEAAAAAh 246 000! moahaha

pok