JC

hej hopp lingon snopp.

jag har precis kommit hem från träningen, det var den första på två och en halv vecka. Jävla plugg asså! Det var kul att se alla igen :) Innan träningen åkte mamma, clara, lisa och jag till stinsen för att shoppa på JC som hade 50% off för alla medlemar. weeei, jag köpte en tröja, en tunika (tyyp), och ett par diesel jeans, allt gick på typ 700 kr!

Idag så hade vi bara en lektion, men duktig som jag är råkade jag försova mig till den ändå! haha. Efter det åkte jag, rikke och rebecca in till stan. Jag köpte en mascara på åhlens och så satte jag i mig två korv med bröd, en pommes frites och en äppel paj :P Vid klockan fyra så var jag och rebecca tillbaka i skolan eftersom vi skulle på ett möte om kittelfjäll. Åhh jag får lite panik när jag tänker på det, tänk om jag hamnar helt själv i en grupp, ahh scary! Men det löser sig väl får jag hoppas, och det är ju alltid kul att lära känna nya människor! :)

nu ska jag hoppa in i duschen,


längtar

bali - 07
thailand - 08


med er,

image107         image108

det måste bli av
 promise!

mjukisdag

Nu är det äntligen över. Kemi A, aldrig mer.

DEN LEVER

Min älskade lilla bebis leeeever! åh jag är så lycklig. JAAAAAAAA.. min laptop funkar, alla bilderna är kvar :D :D allt är kvar :D Håller på att göra en backup på allt nu. Ska nog börja göra det väääldigt mycket oftare. Kemin är fortfarande skit.  Det är hur svårt som helst och jag kommer dö imorgon. Aja nu är iaf min älskling back to life och minnen, bilder, fimler och allt sånt betyder så väldigt mycket mer än ett jävla kursprov! så det så!

PUSS

release me

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I have the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

kemi..

Kemi måste vare det svåraste som finns i hela världen. Det är inte logiskt på något sätt, de har blandat latin, engelska och svenska plus att "reglerna" bara funkar ibland. AHHHHH!

Imorgon åker franskarna hem.. lite skönt att inte ha några inneboende men det var faktiskt riktigt roligt att ha dem här! Men de kanske kommer tillbaka nästa år, who knows?

Idag hade vi värsta roliga idrottslektionen. Volleyboll är hur rooligt som helst. Det enda problemt är att jag blir liiite (ok aaaaaas mycket) tävlingsinriktad. Jag måste vinna, så är det bara. Men som tuuur var så vann vi, älska mitt lag , vi var heelt bäst. Vi van två gånger i rad! :) Det roooligast var ändå när alla ramlade, först när jag räkade fälla john, sen när jesse snubblade på bollen, sen både rebecca och jesse när de ska slå till bollen men eftersom gräset är för halt kommer det ingen vart och ramlar haha, och till sist när rebecca skulle typ serva, haha vi typ låg och pissade av skratt på marken!! Skrattar fortfarande när jag tänker på det :P

men nu back till kemin. fyfan!

  


dumma blogg.se

åhh hata när den här sidan inte funkar ååh!

nu har jag iaf pluggat lite kemi, eller rätt så mycket för att vara mig! Lollo var här en stund och pluggad/hjälpte mig. Och sen har det inte hänt så mycket mer idag.

haha rooligt,

Indisk restaurang, Södermalm


Det är någon inne på toaletten som tar god tid på sig, och det börjar bli en liten kö
.
Killröst (hörs vagt inifrån toaletten): Hej! Jag sitter inne på er toalett och..eh, det är slut på toapapper!
Tystnad.
Killen: Nej, jag skojar inte! Snälla, kan någon komma förbi med lite toapapper till mig? Ok, knacka så öppnar jag. Tack, hej!
Efter någon minut kommer en anställd med en rulle toapapper och knackar på, en hand sticker ut och tar emot, och folk i kön brister försiktigt ut i skratt. En liten stund senare kommer en väldigt röd kille ~25 ut.

www.tjuvlyssnat.se forever!!!


godnatt <3


söndag,

Jag har nyss vaknat, klockan är halv 1 ungefär. Jag brukar inte sova så länge, men det kändes jätte skönt att få sova ut! Igår var vi hemma hos grannarna med fransmännen, det var nice. Sen kollade vi på mission impossible 3.

I fredags var det spelning på galaxen, jag och carro åkte dit för att se Sallys Garage! Vi åkte dit vid nio tiden men då var det bara några gamla tanter som stod och headbangade på scenen. Haha gud vad vi skrattade! Emma kom dit vid tio tiden. Sen skulle Sallys Garage spela, jag måste säga att vi var nog den bästa publik ever. Efter spelningen åkte vi hem till peter. Jag fick smaka på dunken :P Vi kom hem sen vid halv tre tiden, jag och emma hittade en vibypojke på bussen som gick med oss hem snällt, fast han var lite elak av sig :P

Nä nu ska jag plugga kemi :(

Escada

image105
Jag har hittat en parfym jag vill ha! Nu är det bara pengar som saknas!

underbart

Åh vad skönt när solen är tillbaka, i missed you!  Jag ska gå ut och sola, och samtidigt plugga lite kemi tror jag. Studsmattan är perfekt för solning, inte stenhårt att ligga på, inga äckliga kryp, inga stenar och skit, och inget gräs som kittlas, som jag sa, perfekt! 

De har inte hänt speciellt mycket idag. Franskarna har varit här i en hel dag nu. Jag har redan lärt mig lite nya ord.. fast jag har glömt dem nu. men ändå! Det känns lite skönt att prata engelska, det var så himla länge sedan jag gjorde det.  

image103

Saknar

image102

Jag saknar er

Hemma igen

hello, har inte pallat blogga på ett tag eftersom jag skrev ett assslångt inlägg eller halvlångt, och självklart så försvinner det åh, jobbigt! Så då vlev jag så suuur så att jag hämnades genom att inte blogga ^^ Jag är så smart! Men jag brukar typ göra så när jag får ont någonstans också då trycker jag till extra där det gör ont för att hämnas på kroppen.. det blir jag som lider men ändå.

Men nu tillbaka till mitt gamla inlägg, ska försöka komma ihåg vad jag skrev men det blir antagligen typ hälften så kort och inte alls lika bra. Så, vi hade ju då åkt till Grythyttan som stället heter, jag var borta i 31 timmar så jag hoppas att alla sakanade mig jätte mycket! Under de 31 timmarna hann vi med att äta en über lyxig måltid, kyparna kom in med typ silver lock som det sedan lyfte av samtidigt, lite coolt måste jag erkänna. Men lyxig mat är så väldigt överskattat! Det tog typ åratal mellan varja maträtt och när man väl fick in rätten så var den i size XS. Det som var godast var lätt efterrätten, jordgubbs glass med choklad tjosan (på deras meny var det lite mer fancy skrivet).

Dagen efter fick jag och clara våra ansiktsbehandlingar. När jag blir rik ska jag lätt göra sådana varje dag! Det var verkligen hur skönt som helst! Efter det så åkte vi hem igen, vi släppte av mormor i Hedemora. Jag kan också skryta lite med att jag körde ungefär 30 mil allt som allt :D

Det var allt om långhelgen.. Idag har vi haft ett fyra timmars långt matte B prov, och jag lever. Its a miracle!  Det har varit skit mycket plugg på sistonde, sam prov, matte prov, nationellai engelska och till sist kemi provet. Så det blir säkert ännu minder bloggning eftersom jag kommer spendara den närmaste veckan inne på mitt rum pluggandes kemi.

Just nyss kom det två fransmän hit som ska bo här i en vecka! Shisse asså, min franska är ju inte great om man säger så, men det lööser sig! Nu ska jag vara lite social och hoppa med dem på studsmattan!

grythyttan

Om 10 minuter åker vi iväg till ett ställe som heter Grythyttan. mormor har fyllt 80 år så vi ska fira henne där, med mammas syster och hennes familj plus oss. Så det kommer bli jätte trevligt :) Nu ropar pappsi, jag råkade glömma cykeln nere vid norrviken så vi ska hämta den nu.

puss puss


en dag i stan

 Kollade nyss klart på sista avsnittet av The O.C. ååh vad sött allt blev i slutet :)

Idag har jag tillbringat i princip hela dagen i stan. Stockholm måste vara den vackraste staden ever, jag ska lätt bo här när jag blir stor. Fast jag ska också bo utomlands ett tag, for sure! Anyways, först åkte jag, clara och lisa till Södersjukhuset för att hälsa på våra söta små kusiner som är tre dagar gamla :) Det är två tvilling pojkar, en heter Hannes och den andra ska antingen heta Olof, Nils eller Erik tror de. När vi hade varit hos dem ett tag så åkte vi till sturegallerian för att inse att den var stängd! jobbigt.
 
Emma och jag hade bestämmt dagen innan att vi skulle åka in till stan, så jag ringde och hon hoppade på ett tåg. Klockan var då runt halv fem, min mobil valde att lämna mig och dö. Så jag och emma bestämmde att träffas vid fem på Åhlens. Jag gick runt lite på drottninggatan medans. När emma kom dit så hade alla affärerna stängt! Dumma kristihimmelsfärds tjosan. Aja inga sura miner här inte, vi åkte till odenplan käkade på burger king och sedan åkte vi till skansen för att träffa rikke. Grattis norge på födelsedagen, rikke tyckte inte man kunde säga så men det gör jag :)

Jag kom hem vid halv tio på kvällen.. hur lyckas man? jag missade bussen typ tre gånger och tåget med. Emma dissade mig så jag fick gå genom malmvägen själv med en död mobil. Jag höll på att pissa på mig, men som tur var klarade jag mig genom med endast ett par ondskefulla blickar, pheeew.

Sedan dess har jag "packat" här hemma snackat med carro och sophie på telefon, och nån pöjke som sophie var med. Jag råkade berätta tuggumi historen för honom miihiii. Jag ska sprida den EVERYWHERE sophie :P och som sagt hann jag med att kolla klart på the O.C. Juste en lite roolig grej jag grattade rebecca på hennes namnsdag 23.59, snacka om att vara i sista minuten!


sovsött


kemi



tänk att kemi faktiskt kunde vara roligt..

butanal
propanal
hexanal


- orka vara en kol atom liksom, (the one and only sophie)



The O.C

Nu har jag kollat på 8 avsnitt av the O.C. season 4. Jag har grinat under det fyra första avsnitten, varför behövde marissa dö?  Så himla sorgligt, men jag kan verkeligen inte förstå hur jag kan grina till vilken film, serie som helst. Kommer någon ihåg  i am sam det var ju typ tsunami i rebeccas vardagsrum! aja at least im not made of stone! Hmm.. 8 avsnitt är lika med 6 timmar.. whooa jag är ett geek.


 ♥


dagens roligaste

Dagens absolut roligaste var när jag och sophie var inne i musikrummet.

Det började med att vi skulle följa med john till hans musik. Inne i musiksalen hittar vi ett litet förvarings rum som vi går in i. Där inne hittade vi lite roliga instrument som vi lekte med. Vi hittade en låda fylld med massa instrument som såg ut som dildos! Vi satt också och spelade in massa filmer där inne i mörkret. Utan att vi märkte det hade det gått tio-femton minuter och lektionen hade börjat. Så vi fick lite panik, för vi kunde ju inte bara komma ut ur det där lilla rummet mitt i lektionen, seriöst vad skulle de tro om oss liksom. groooova misstolkningen det skulle bli! Vi började skicka sms till john som hade lektion och frågade om han kunde komma och typ öppna dörren lite så vi skulle kunna smita ut, men neeej för de hade ju genomgång såklart. Så vi blev sittande där inne i en trettiofem minuter. Under den tiden han vi kolla våran mörker syn (rätt så sämst var den!), bli lite halft rädda för musik mumier, ringa till rikke, sophie förklararde hur en buttplug (triangel instrument sak) fungerade, plus att vi båda blev jäääätte kissnödig. Så tillslut bestämmde vi oss för att skita i vad musiktöntarna skulle tro om oss och ta oss ut. Som tur var, var det inte någon genomgång när vi kom ut kravlandes ur rummet men det var ändå pinsamt värre när några i klassen vände sig om och kollade på oss. Haha men det var hur kul som helst.

sen idag har jag också haft idrottsprov, tuuur för mig att johanna förklarade allt för mej typ fem minuter innan lektionen, annars hade jag LÄTT failat, nu får vi se hur det går. Samhällsprovet imorgon känns inte bra, jag har inte pluggat ett skit. Det kommer gå så sjuuukt dålig blää. Men nu ska jag iallafall försöka att plugga lite.


pusspuss


LW

Idag ska vi hämta ut våra biljetter iiihh :)

image101
jag längtar


tråkigt

Gud vad tråååååkigt det här är. VI måste göra en broadcast om en författare som jag aldrig hört talas om, William Wordsworth. Jag sitter här heeelt själv i någon datastuga ååh, jag vill hem och soooooova!
!


datasalen

Sitter i datasalen juust nu, sophie har precis kommit för att äta lunch med mej, sötnosen :) Jag har nyss haft bild i en timma.. läraren låter mig sittar var jag vill. its a miracle!  efter lunch har vi simmning.. åhh ångest asså! nu vill sanaz och sophie äta, och jag vill inte blir kvarlämnad här! 


sophies och julias lista av gorgeous guys:

channing tatum
wentworth miller
james lafferty
austin winkler
orlando bloom
adam brody
jude law
david beckham
brad pitt
johnny depp (pirates)
+ en rockarpojke :)




hihi

image100

jag ändrade om lite på sophies pa, HAHA jag tyckte det var asroligt
tur att någon (jag) uppskattar min otroliga humor :P

jag och rebecca satt och snackade idag, undrar om alla andra också kan vara så som vi är med varandra. För vi beter oss ju inte på samma sätt när vi är själva som i skolan, så är det så med alla eller bara oss?  jag kan inte riktigt tänka mig en del tjejer på våran skolan springa runt hemma och säga, slicka mitt anus (rebecca). Men who knows.. man kanske inte kan tro det om oss heller.. eller jo kanske lite. :P Men fatta hur tråkigt de måste ha det i sånt fall. Inga misstolkingar inga lite små snuskiga kommentarer. Det är ju deras liv, men de missar så mycket!


sov sött 

klockrent!

återberättat av sophie:

rebecca och sophie sitter och töntar sig som vanligt. då kommer anki, våran gympalärare fram.
- nääe tjejer NU får ni ta och sluta ni stör hela klassen! säger anik lite surt.
hon vänder sig om och ska precis går då..
- bara för att du är tjock!, utbrister sophie (det var meningen att hon skulle säga det lite tyst så att ingen hörde men its sophie så hon säger det klart och tydligt )
anki vänder sig om och kollar argt på sophie, sophie är då heelt sprängfejs och spenderar resten av lektionen med huvudet på bordet


HAHA

onsdag,

hej alla geeks. Jag har idag klarat av en kemi labb och ett nationellt prov i engelska! duktiga jag :)

lite snabbt om de sensate dagarna

- i fredags var jag, rebecca och carro på cirkus
- vi fick gratis sockervadd :)
- carro ramlade som faan
- hon blev också upplurad på scenen, där fick hon hoppa hopprep med ögonbindel utan hopprep, haha
- jag och carro fick hjälpa till att riva tältet
- sen "råkade" jag ge carros numer till en clown ^^
- medans carro lekte med cirkus hästarna han jag spela in massa roliga filmer på hennes mobil
- vi åkte hem till peter, där emma och öber också var
- martin fyllde 17 grattis :)
- vi körde bubblen, jag och martin losade så vi fick byta kläder :P
- kill jeans är såå sköna
- sen spelade vi poker, jag ägde!
- emma, carro och jag åkte hem till mig sen och sov
- "ingenting, men någoning" :jag och emma var smarta!
- nästa dag var det filmkväll hos johnnyboy
- rikke, rebecca, jesse, john, denise, carro och jag var där
- fast d&c lämmnade oss efter ett tag
- rebecca vissade cp filmer från youtube.. lets not get into details
- sen låtsades hon vara en farfar och berättade massa historier för oss
- dagen efter missade jag och rebecca typ tre bussar, smart :)
- när jag kom hem så vilade jag mig
- i måndags.. hände typ inget tror jag
- sophie och jag blev utskällda av anki.. men det är ju bara som vanligt
- carro och jag vann leken på gympan :D :D
- tisdag, jag hade jääätte långt hål
- på bilden blev miranda rudolf, jag blev också det fem minuter senare
- emma kom och hälsade på i rudbeck :)
- jag följde med henne hem och käklade massa onyttiga saker ^^
- sne snodde jag halva hennes garderob!
- vi kollade lite i hennes gamla skolkataloger HAHA
- sen hade jag träning

och det var typ allt.. haha "lite kort" aja det blev lite längre än det skull ha blivit!
nu ska jag hoppa på studsmattan

pusspuss

för att jag är lat

hitade det här lilla inlägget nyss.. det hade inte publicerats när jag skrev det! Iaf det var i söndags vid halv två tiden i think.

Nu sitter jag fortfarande och jobbar med matten.. klockan är typ ett. Det är inte svårt, inte mycket att göra, inte ens jobbigt.. utan jag är bara sååå himla lat och slö och orkar inte göra klart det. Men nu håller jag fanemej på att somna såå nu ska jag sätta igång igen efter min trehundrasjutioelfte paus ^^

hey baberiba

kolla in den här, den är klockren!

http://www.youtube.com/watch?v=5OcFmzLzBuI



 :)

en helt vanlig onsdag

Rebecca har precis lämnat mej, vi har jobbat på vårat matte projekt och gjort lite annat också! Idag slutade vi tidigt, som vanligt eftersom det var onsdag, skönt! Dagen började lite jobbigteftersom jag missade bussen aarrg, och sen att vi hade kemi som första lektion gjorde ju inte saken bättre! Och sen som att det var nog med kemin så hade vi beep-testet på gympan. Hur jobbigt som helst. Aja vi slutade ju tidigt iaf, alltid nåt att vara glad för :)

nu ska jag fortsätta med matten, och ikväll är det lost :D

<3

långhelg

fredag
Efter skolan åkte jag och jennie till sollentuna centrum för att köpa lite godis till kvällen. Vi lyckades köpa exakt 1 kg :) Vi hann också med att käka en chicken burgare på donken! Vid nio tiden åkte jag hem till henne för att ha en liten myskväll. Vi hoppade lite studsmatta, snackade och kollade på ice age 1 som jag inte hade sett, haha den var jätte roligt. Sid är ju sööötast!


lördag
Vi åkte upp till värmland för att fira min moster som fyllde 50, det blev en stor släkt träff och jag fick träffa mina sysslingar amis och charlotta som jag inte har träffat på evigheter!! Vi hade det jätte skoj, jag och amis hade en granny battle haha "du kan inte laga köttbullar", "dina blommor är fula"


söndag
Vi hälsa på mina kusiner och alla i Årjäng, jag hann med lite shopping på börsen också. Det var halva prset på alla kläder, och halva rea priset också! Fats jag köpte bara  en tröja och en jacka, det blev 80 kroner tillsammans :)

måndag
Dagen böjade med en 40 mil lång bilresa hem till stockholm, jag körde faktiskt 16 mil :D (fett stolt!). När vi kom hem åkte vi typ direkt hem till forssbergs som vi var bjudna på middag til det var jätte trevligt och en mass god mat! Rebecca kom förbi eftersom vi hade bestämt att träffast så hon fick lite efterätt där, men sedan åkte vi hem till mig för att hämta busskort och lite varma kläder. Vi tog bussen och åkte till tegelhagen där det skulle vara en brasa. Fast brasan var rätt död när vi kom fram. Precis när vi kom fram till busstationen blev julia å och lollo stoppade av en polis haha smidigt! Efter ett tag vid elden tänkte jag och rebecca åka till edsberg men halvvägstill bussen insåg vi att vi inte pallade så vi gick tillbaka. Det visade sig då att det var rätt så många ettor från rudbeck, trevligt trevligt! Jag träffade också typ halva fotbollslaget: cami, emma, kim, base, gloris, malin och linnea. Eller några iaf :P Efter ett tag så började alla gå mot bussen, jag och rebecca är nu kallade törnrosa och ariel haha :D Vi har också fått pröva nissenatur mössan, fett het den var! Sen på bussen hem träffade vi fåris john :) När vi kom fram till sollentuna så fick vi skjuts hem av rebeccas mammsi. nice.

tisdag
Idag har mitt söta lilla fotbollslag inventerat i en vinn affär på liding ö. inventering=det tråkigaste i hela världen! det går ut på att vi ska räkna ALLA varor i hela affären, hur jobbigt som helst. Och saken är den att man kan inte bara rälkna på utan man måste ställa i ordning allt också och så. Jag och lollo hamnade vid tvålar, shampon, balsma och sånt! Men det var iallfall lite kul! Niki var i "våran" gång så vi snackde om lite allt möjligt. haha hon fick räkna bindor, tandkräm och idominsalva :P Lollo fäljde med hem sen och hoppade lite studsmatta. Och sedan dess har jag kollat på friends och ätit frysta vinbär muums :P




adios