lite alltmöjligt

Lisa och jag sitter uppe och kollar på One Tree Hill, så himla bra! Kan inte sluta kolla och klockan är halv tre nu och vi ska iväg till Dalarna klockan 8 imorgon.. vi är rätt så screeehwwweeeehd! Men vi mååååste se klarrt :P haha vi är så himla like den plutten och jag.. lite scary faktiskt!

Sie åkte till hanna idag hon ska bo där nuu eftersom vi ska iväg till dalarna, farmor fyller ju 80 år :) Sierra har bott hos oss sen i söndags. Vi åkte till Åland måndag morgon och bodde på en liten ö, som min farbror köpt, utan el, rinnande vatten eller internet och vi överlevde! jieese louise. Men vi hade det rätt så kul där ändå! Vi åkte vatten ring, badade, bastade, shoppade, kollade på as stora skepp, åt blåbärs pannkakor yuuummee också fiskade vi ;P juuste haha det bodde får på ön! 

Sen när vi kom tillbaka hit så har vi inte gjort såå mycket, shoppat lite, kollat på top model. well well. nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill! och imorgon blir det dalarna, fast vi kommer hem på söndag morgon. sen skitungar åker jag till GOTLAND :D och då får jag träffa min lilla carrro!

men hare bra PUSS


snodd

image171

har snodd den är sjuukt snygga bilden från
emma ^^ kunde inte hjälpa det han är för het! han var med i filmen vi såg igår, into the blue. Jessica Alba var också med, orka att båda två ska vara såååå himla perfekta, men nu ska vi inte vara avundsjuka :P  Som sagt så var emma här igår, hon hade med sig ben&jerrys glass som jag fick smaka för första gången :) det var muumsigt fast jag tror jag skulle valt en annan smak, gillar inte vit choklad!  Men nu ska jag och lisa åka till coop och köpa godis :) sen bär det av till flygplatsen för att hämta sierra.

puss

lilla rummet

äntligen, äntligen, äntligen är mitt rum färdig städat! Det tog sin lilla tid, det måste jag erkänna! Men gud vad skönt det var när jag blev färdig. Gick igenom allt i hela rummet och har slängt, sorterat och ordnat så det står härliga till! Kolla skillnaden liksom :)



:D

trötter

Jag borde vara helt slut. Egentligen. Men nåt är konstigt.. jag sitter uppe nu och kan inte sova ändå sov jag bara 5 timmar inatt, 6 timar dagen innan och 4 natten innan den. Så om man tänker på att jag egentligen borde sova typ 10 timmar så är det lite weeird.

emma klagade och sa att jag uppdaterar för sällan.. så jag får väll skriva något då, för hennes skull :) på tal om slemma så håller jag på att vakta hennes lilla kissekatt, nisse. Han är helt jätte sällskapsjuk så jag måste sitta brevid honom när han käkar annars följer han efter mig :P

Har varit mucho med rebecca eftersom hon har åkt iväg till frankrike nu så vi gjorde det bästa med den lilla tiden vi hade :) saknar redan den lilla skiten.. saknar iofs alla från klassen, men snart får jag se dem igen :D Men som sagt så lekte jag och rebecca :) vi var och shoppade i stan och träffade massor med mysko människor, först var det några emos som skrek på oss? sen kyparen på pizza hut, han började med att berätta för oss vart bollhavet låg och sen i slutet fick vi barnglass han sa "men ni är väl typ fjorton" haha han va fett skön :P vi såg också en transa så jävla ful den var, han/hon hade typ skägg? och sne till sist vare en liten tjej på tåget, vi satt och gjoprde grimaser mot varandra haha.

Oj nu börjar det bli långt, men det är väl typ allt som har hänt de senaste dagarna. Eller juste jag har hälsat på Zoey också :) felicias lilla hundvalp, åhh jag vill också ha en!! Har också jobbat litegranna. jöööbbigt.

JUSTE jag och emma kollade på uptown girls, en jätte söt film! Kan verkligen rekomendera den, emma och jag bestämde att vi skulle bli älvor efter att ha sett hennes kläder i filmen! Och Daktoa Fanning var också med i filmen, hon är så himla cool tycker jag. Så sjukt begåvad den ungen är! Åh, men se filmen iaf den är gullig :)

pussokram


and im back!

Jaa, nu är jag tillbaka från utö. Eller egentligen kom jag hem i lördags men whatever :P Är så himla glad at jag åkte till utö!! Äckel chefen ringde inte så om jag inte hade åkt hade jag bara suttit hemma och gjort ingenting. Det var verkligen skönt att ta en paus från jobbet :)  Jag var där i bara två dar men vi han med rätt så mycket ändå!

- åkte färja i 1 timme
- träffade rikkes familj + en kusin
- såg ett ganska uselt band spela beatles låtar
- plockade 6 strån med smultron!
- kollade på ett föl ^^
- kraschade nääästan en moppe
- träffade lite folk som bor på utö
- bakade två chokladkakor
- såg på green street hooligans, skit bra film!
- är typ halvnorsk nu.
- åkte till ett bageri och köpte frukost
- träffade rebecca som hade sin båt vid ålö!!!
- åkte motorbåt
- fick seglings abstinens
- såg en grävling
- fick sex fästings bett :(
- såg blåbär
- spelade något norskt konstigt spel som man inte kunde vinna på.
- ätit en as stor glass
- sjungit alla sommar plågor medans vi körde på en moppe



nu ska jag och pappsie dra till kista tror jag, det är bara han och jag hemma.

see you later alligator

utö

Om en halvtimmer åker jag till utö för att hälsa på min kära rikke! Har inte sett den skiten på evigheters evighet. Men nu måste jag packa och klippa gräsmattan (pappa kör mig till årsta brygga om jag gör det :P). Men nu är jag redan sen. Puss och vi ses!


001

Skulle bara säga att går hittade jag bil 001!!! För ett tag sen hörde mamma om en snubbe på radion som samlade på bilskyltar.. weird :P men det visade sig att han skulle hitta alla numrerna 001-999 på bilar i ordning dvs, 001, 002, 003... and so on. Iallafall mamma ligger på 050 något och både lisa och clara ligger över 010.. Men nu äntligen är jag med i spelet! Och tro mig jag ska vinna!

scandic

ok jag vill skjuta min chef! Kan helt ärligt säga att jag hatar den feta äckliga finska kärringen! Så jävla falsk och osmart! Det enda som känns skönt är att veta att hennes liv måste suga balle eftersom hon är fast på det här skitstället och hon är fan 40+! Yes yes yes!

Tur då att det finns andra roliga och bra saker där som tex maten, de vi jobbar med och sophie :) maten är faktiskt skit god! love it! och tanterna är ju lite roliga också ^^ men sophie vinner lätt! Så glad att jag jobbar med den lilla skiten :) vi har hur kul som helst tillsammans!

image167 image168

sliten!

Hej hej,

vaknade klockan halv tre idag! Har nog aldrig sovit såå länge tror jag men gud avd skönt det var!! Jag har känt mig sliten som fan de senaste dagarna tack vare för lite sömn och jobb! Men nu är jag back on track.. tror jag :)

Just nu håller jag på att kolla färjor till utö, ska kanske dit och hälsa på lilla rikke! Samtidigt håller jag även på att kolla resor till gotland. Vi ska ju dit i slutet av juli för att hälsa på carro. Det kommer bli så himla mys :) cant wait!!

AHH kollade just posten har fått brev från skolan om kittlefjäll !!!!!! jag hamnade i grupp fyra med rebecca :D :D yeees inte helt själv med andra ord phewww!

men nu ska jag faktiskt ta reda på i mitt rum, det behövs!

<3