så sant, så sant!

image164

<3

tjuvlyssnat

Cykelbutik, Hornstull, Stockholm


En man har precis lämnat in sin cykel för reparation och ska till att ange sina uppgifter till expediten.

Expediten: Namn?
Mannen: Yassir... som Arafat.
Expediten knappar in uppgifterna i datorn och ger sedan över kvittot.
Kund: Alltså...bara "Yassir" i förnamn, inte "Smarafat" i efternamn..

:)


f.r.i.e.n.d.s.

Det går inte att inte älska dem! Åh vad det är bäst! Jag kan kolla på avsnitten om och om igen och fortfarande tycka skämten är asroliga!  


image163

bula

Klantign som jag är går jag rakt in i en tv idag på jobbet! Och får värsta bulan på skallen!! OCh jag citerar Lena PH, det gör ont, det gör ont!! Det var typ allt som hände idag, nä nu skojade jag ju! Jag har faktiskt åkte hem till madde idag och kollat på tv med henne :P Och nu ska ni få höra vad jag mer har gjort, jo jag åkte 179 från spånga station genom rinkeby, tensta och kista. Jag höll på att skita er mig! Tur att jag har så söta vänner som håller mig sällskap på telefonen taaack :D

sweet dreams


-Live your life like you'll die tomorrow, and dream like you'll live forever-

thats the way we like it

image162

regndag

"får vi smeka dig john?"

helt klart dagens klockreanste, av ingen annan är sophie. det hon menade var: får vi sminka dig john (jaja suure). Idag var jag hemma hos johnnyboy o kollade på film med rebecca, sophie, carro, chrippa och john. Sen åkte ag hem till carro och kollade på en till film där med henne, maria och jenny. Det här var precis en sådan dag som jag behövde! Lugn och skön!

pussokram

arctic monkeys

Idag har jag och madde kollat på arctic monkeys, de var en riktigt bra konsert. Men det var verkligen synd att de bara spelade nya låtar.. jag kunde inga. Det var hur trångt svettigt och varmt som helst. Brevid mig stod världens jobbigast tjej ÅH jag vill slita huvudet av henne... men det kunde jag ju inte riktigt göra så jag armbågade henne i ryggen ett par gångere och klev på hennes fot YES YES YEEES! hoppas hon får vääärsta blåmärken!

Anyways.. har jobbat idag, det var roligare idag faktiskt fick jobba med sophie så det var naajs :D och nu sitter jag och kollar på emil i lönneberga. Han är ju sötast i världen och jag måste erkänna jag skrattar fortfarande när jag kollar på det. Astrid Lindgren forever! :D


nu ska jag soova lite, och guess what jag får soooovis imorron :D fett najs!
puss


vääärsta loooneer

image159

grattis dooooris :D

image157

det här freaket fyller år idag GRATTIS
puss på dej
<3

sommarjobb

första dagen idag!

Åhh vad kul det var har typ inte jobbat någonting, det var baara massa andra najsiga ungdomar där som vi lärde känna skit trevliga! VI fick ta pauser heela tiden och de bjöd oss på fika. Våra uniformer är heelt ok man ser ut somen liten docka i dem! Sen det vi gjorde avr jätte lätt man bara gick runt på hotell rummen och städade litegrann plocakde typ upp paren fårn golvet. Det bästa var nog lunchen vi fick pizza som de hade beställt från en pizzeria och sen tårta till efterrätt, yummie!

NOT

Jag träningsvärk i ryggen, armarna och nacken. Jag har bäddat heela dagen idag skit jobbigt det tar aslång tid och man typ dör. De vi jobabde med var 40+ och talade knappt svenska.. jag och sophie fattade typ naathing! Lunchen var iofs helt ok köttfärssåsen smakade lite prutt men det andra var okkej :) Och våra uniformer.. ehh lets not talk about it.. ok jag måste! Gylfen är ungefär en halv meter, själva byxorna ser ut att komma direkt från byggarebob, tröjan är en skjorta som är lite randig och som är så där kort och fin i midjan! ehh.

nä ok jag kanske överdrev liite gran, men bara jätte lite.. men jag har faktiskt jätte ont i ryggen.. min jävla hållning! men annars var det heelt ok, och det var lääätt värt de 550 kronerna jag tjänade idag :)

pussokram

midsommar

Jag har haft det sjuukt kul och trevligt den här helgen, hade inga höga förväntningar.. kanske var de därför det blev så bra :)

- torsdag eftermiddag åkte jag, lisa och päronen upp till farmor och farfar i leksand
- vi spelade lite spel och sånt på kvällen, lisa dampade och kastade ner allt på golvet haha
- nästa dag gick lisa och jag och plockade blommor till våran kransar :)
- ringde också till john som fyllde 17 
- sen gjorde vi kransarna också de blev super söta :D
- vid sju tiden kom sara och hennes familj till oss
- vi gick till gropen, där det var majstångsresning
- det var otroligt mycke folk där!
- majstången var typ 25 meter, den höll det här året, hihi den gick av på mitten ett par år sen.. lite misslyckat att dansa runt en halv stång :P
- träffade nico, från mitt fotbolls lag och hennes kusin emma-lisa
- sen dansade vi lite runt midsommar stången men sen gick vi till "centrum"
- vi hade det jätte skojsigt hela kvällen
- det var rätt så lungt i början
- sen plankade vi in på ett dans ställe, kostade 50 spänn så jag var happy
- vi dansade och hade kul där ett tag
- sen plockade vi sju sorters blommor från en rondellrabatt haha
- jag drömde verkligen ingenting, tråkigt tråkigt
- nästa dag kom våra kusiner
- jag och kajsa gjorde en "smet" av omogna krusbär, vinbär, jordgubbar och harsyra ^^

men det var nog allt om min lilla midsommar :) haha en sak till visst måste midsommar vara den bästa högtiden för misstolkningar "kan de inte få upp stången", "upp med den då!" HAHA.


glad sen midsommar allihopa <3


<3

Jag kom på att han inte syns längre när man scrollar ner såå då var jag ju tvungen att sätta upp en ny bild på min älskling :D

image144

todilooo

Om en halv timme åker jag och the family minus clara till dalarna för att fira midsommar där :) Det blir myys! Igår så var jag och carro hemma hos rebecca och kollade på film. Under kvällen hann vi bara kolla på två filmer eller, en  och en halv för mig, innan vi somnade :P Jag tror det kan bero på att vi cyklade... juste cyklade ända till statoilen som ligger i häggvik ända från mig och sen hem igen. Snacka om bra ben muskler jag har nu. Om ni undrar varför vi cyklade dit så var det vårt enooorma godis sug, trust me vi hade redan bestämt att vi skulle åka till macken som ligger brevid rudbeck ifall den här var stängd. Men som tuuur var så var den öppen och vi fick vårat chips och godis!

Vi kollade på Little miss sunshine och Carlies Angels. Till en början så verkade Little miss sunshine rätt så konstig.. vilket de var iofs. Men den var helt jätte rolig och gullig i slutet haha. Och charlies angels är en gammal favorit, jag ska lätt bli en charlie angel när jag blir stor :D

nu ska jag packa klart det lilla sista. Men vi hörs efter midsomma, ha det bäst allihopa! Och GRATTIS i förskott älsklingsfåret!



julia

way back into love

I've been living with a shadow overhead
I've been sleeping with a cloud above my bed
I've been lonely for so long
Trapped in the past
I just can't seem to move on

I've been hiding all my hopes and dreams away
Just in case I ever need them again someday
I've been setting aside time
To clear a little space in the corners of my mind

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
Oh oh oh

I've been watching but the stars refuse to shine
I've been searching but i just don't see the signs
I know that it's out there
There's got to be something for my soul somewhere

I've been looking for someone to shed some light
Not somebody just to get me through the night
I could use some direction
And I'm open to your suggestions

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
And if I open my heart again
I guess I'm hoping you'll be there for me in the end

Oh oh oh

There are moments when I don't know if it's real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration
Not just another negotiation

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
And if I open my heart to you
I'm hoping you'll show me what to do
And if you help me to start again
You know that I'll be there for you in the end

Oh oh oh

music and lyrics

SE DEN!

Världens sötaste film ever, så himla gullig. Man blir helt lycklig efteråt :D Jag och emma blev lite småkära i alla efter vi sett filmen. Den går på bio nu, men om ni känner er lite panka kan ni alltid låna den av meej. Den är en must see! Och låten är ju också för bäst.


image142


posten

Idag fick jag hela TRE brev, shit pommfrit. Det brukar som mest komma ett brev i månaden till mig och då innehåller det typ fakta om mitt bank konto, och vem sjutton vill läsa om nåt sånt.. inte jag iallafall.

Jag vet att spänningen är olidlig.. vad fanns i de tre breven (trumvrivel):

1) brev från rudbeck om utö, vi ska dit den 7 september weeei :)
2) Mitt sommar busskort, äntligen!!!
3) MOPPEKORTET

Juste ni läste rätt JAG får nu köra mopppe, whoohooo. Nu behövs egentligen inte det där busskortet.. jag kan åka vaaar jag vill när jag vill skööönt som faan!..... nu är det bara moppen som behös hämtas ^^

Pööösss på er gööllplöötts 

godnatt

nu är klockan halv tre.
jag är trött.
så jag ska sova.
later.

rätt najs

image141

heting där!

VI fick de sista dvderna av prison break season två av madde när hon kom hit, yes! Om ni inte får tag på mig kan jag vara fastklistrad framför tvn, det blir lite svårt att stänga av när micheal är med :P



 

image140

give me!

myys kväll :)

En riktigt lyckad myskväll vill jag påstå! Jag, carro, maria och malin begav oss till ett hus i helenelund där  alex bodde det var lite feest där, men när vi kom så hade det blivit rätt så lungt . Det var faktiskt sköönt. Carro och dem badade lite men jag som är lita halv krasslig bangade. Det blev liite glasskrig också.. mitt hår är ju inte silkeslent om man säger så. Vi fick lära oss lite mer hld språk, fast nu har jag iofs glömt bort vad vi lärde oss. Sen blev det lite dans också. Tilsist slog vi på en boxnings säck, den fick heta både "anki", "bildläraren" och några fler hatade lärar namn hih. Fick skjuts av mammsen hem, göölligt av henne :) men nu ska jag sova här är lite piiictures från ikväll..



1. vi väntar på bussen (15 minuter försenad!)
2. Glasskrig baby
3. Jossan kramar "anki"
4. Carro schnygging som vanligt :P
pussogodnatt

sjukis

julia:

-snorig
-täppt i näsan
-ont i magen
-ont i huvudet
-liiite feber



paniiik! jag orkar verkeligen inte bli sjuk nu! Inte en enda gång under hela skolåret var jag sjuk, har jag för mig iaf, men nu när det är sommar, varmt, härligt och allt det där.. då ska jag gå och blir förkyld. Vad har gud emot mig? Har inte blivit jätte sjuk än men det kommer antar jag, men ååh vad jag hoppas på att det bara är en pytte förkylning som försvinner på sisådär en dag! pleeeeaase låt det vara så! Det verkar som att alla håller på att bli lite halv sjuka nu, man kanske inte skulle badat såå mycket bara för det var varmt ute.. hmm. 

Men seriöst jag vill verkeligen inte bli sjuk. Förra sommaren hade jag körtelsfeber och halsfluss ( samtidigt ). Då låg jag sjuk (helt död, no kidding) i två veckor, plus att jag var helt slut en månad efter det. Inte så najs.

aja önska mig lycka till så att jag INTE blir sjuk/halv död!

 
julia


små pluttarna

Igår så var jag och lisa inne i stan och hjälpte våran faster karin med tvilling kusinerna. De fyllde faktiskt en månad när vi var där! 



naaw sötisar :)

6 timmar i stan

Mina fötter är näst intill döda! Jesus vad vi gick idag asså. Först åkte vi till odeplan och kollade runt i två second hand affärer.. men det var ungefär lika dyrt som i vanliga shoppar, så det var ingen hit direkt. Sen åkte vi tillbaka. Vi gick runt på sergelstorg, hötorget, drottnigngatan, gallerian och vi han också till pk-huset. Jag köpte en gul tröj-klänning frpn gina tricot, jääätte söt! och lite små saker också.. Sophie letade förgäves efter ett par shorts, tillslut tog hon mitt råd och kollade på barnavdelningen :P 

Haha, men seriöst vad har alla affärer mot små storlekar?? Är det bara jag och sophie som har märkt att så fort man hittar något fint; bikin, shorts, tröja whatever så finns det endas i storlekarna 40+. Är det meningen att vi ska vara ute och shoppa våra sommarkläder i februari? gaaah. Eller så kan ju cepe affärerna kanske tänka lite och köpa in mer av de små storlekarna.. oh well its their loss! 

Nu ska jag gå och lägga mig, har hunnit kolla på två.. nä kanske tre avsnitt av desperate housewives :) och imorron ska jag träffa madde weei, hon kom till sverige igår!! Och innan det så ska jag och lisa hälsa på mina småkusiner.



 

viby baby

Bostadsområde i Viby, Sollentuna

Det börjar plötsligt prassla i en stor häck och grenarna börja svaja mer och mer. Ut ur det täta buskaget tränger sig till slut en tjej ~20 som pratar i mobiltelefon.
Tjejen: Alltså, var fan bor du egentligen?




haha lite coolt att någon i viby var med på
http://tjuvlyssnat.se


för vi har sommalov

okej, i admit.. uppdateringen har väl inte varit den bästa på de senaste dagarna, men när solen skiner och det är 30+ utomhus såå känns inte datorn speciellt lockande :P De senaste dagarna har bara varit helt underbart slappa! Vi slutade skolan i torsdags det blev ett dopp i edsviken och sen lite swimming i johns pool. På kvällen vare fest i Edsbergsparken :) Efter det har jag inte riktigt koll men jag har varit vid rösjön med rebecca, varit på badberget med carro igen, badat i min syrras kompis pool, spelat match där jag gjorde MÅÅÅLL weei.. men vi förlorade ändå, hälsat på kusinerna de fyllde 4 veckor idag :) och mer än så kommer jag inte på.

men nu ska jag sova och hoppas på en solig dag imorgon med, det sägs ska komma regn :( :(  noo.

nightynight

fotbollspojkar

För typ en vecka sedan satt jag och kollade på Milan-Liverpool matchen. Och helt seriöst fotbollskillar måste vara det snyggaste som finns! Deras bodies asså.. i want! Kolla in dessa bilder. One thing, Cristiano Ronaldo är MIN.



och det finns fler.. trust me!


10 tecken på att det är sommar

  1. Det är fortfarande ljust ute och klockan är 10.58
  2. Man vaknar till ljudet av fågelkvitter
  3. Jag glömde koftan idag, men inte frös jag för det inte
  4. Vi var ute och solade idag under lunchen, i bara bh
  5. Jag kan ha bara ben utan att bli bländad av dem
  6. Carro föreslog att vi skulle bada i norrviken och jag bangar inte!
  7. Jag ser ej ut som ett lik längre
  8. Två bikinis har införskaffats
  9. Håret har blivit solblekt
  10. Jag kan springa runt barfota i gräset

min gud

171668-115

det bli inte snyggare, jag är kär!



marshmallows

jag och syrrorna sitter och kollar på desperate housewives, vi har också grillat marshmallows över värmeljus. haha det är hur gott som helst! fast det var nåt äckligt kokos på som smakade bajs, men när man fick av det så var muumsss.

som sagt så kollar jag på desperate housewives, gammla avsnitt.. ååh vilket freak george är!! han är så grymt läskig och pshyco!

idag var jag och sophie inne i stan och shoppade. jag köpte faktiskt ingenting :O duktiga mig, men nu vet jag iaf vad jag vill ha. Om jag hinner ska jag nog åka in efter skolan imorgon till stan! Det var propfullt med människor idag, det måste vara den enda dåliga saken med bra väder, alla jävla stockholmare åker in till stan. Sjukt jobbigt med så mycket människor!
 
171668-114

today.

Sverige vann med 3-0, åhh jag blir så sur på den där äckliga tjockisen som var tvungen att springa in på planen och förstöra för alla. Helt seriöst orka! Mest synd är det ju för danskarna.. stackare, fast vi skulle ju vunnit ändå på straffen :)

Igår var jag och emma hemma hos martin och kollade på topmodel season 8. Det var jätte myysigt :) vi lekte också med pollys, vi kastade dem och så skulle man fånga dem med munnen haha. Jag var asbra på att fånga men säämst på att kasta :P

På dagen hände typ världens roligaste/pinsammaste sak när jag och sophie gick hem från bussen. Framför oss gick en lite tjej och vi låtsades fälla henne typ tre gånger (vi nuddade henne inte!!) sen ser vi att hon svänger av så vi kolla upp och där sitter hennes mamma i en bil med hakan ner till knäna och råstirrar på oss. Vi får typ panik och springner hela vägen hem till mig, hoppar över staketet och gömmer oss bakom en buske i min trädgård då ser vi bilen åka förbi och hon tittar på oss och liksom vrider huvudet ju längre bort bilen åker, jag trodde nästan att hennes nacke skulle gå av så långt som hon vred sitt huvud :P aja vi klarade oss från monstermamman :)

nu ska jag fortsätta att kolla på gamla avsnitt på desperate housewives, imorgon blir det nog stan med sophie!

godnatt


heja sverige

Sverige-Danmark, 3-1 till oss, yaaay skit snygga mål verkeligen okej, lite tur kanske det var men who cares. vi vinner!!!!


härlig

image109

visst är bilden bara för härlig