haha!

#1561 - Stor-Kalle  | igår 21:30 [hemligt]
Visste du att...burushaski är ett språk i norra Pakistan som inte är besläktat med något annat känt språk i världen?
förresten! du e söt!:D
läget?
msn kanske?



bra försök iaf ;P

ÄLSKA NATUR

Åh vad jag är glad! Jag är så sjukt nöjd att jag valde natur på rudbeck! Det kunde inte ha blivit bättre. Naturnördar my ass, vi är bäst :D och egentligen vem bryr sig om man är en naturnörd, Natur är coolt!

julia <3 natur

skoltrött!

Nu är skolan igång för fullt! Och det känns!
- energi debatt onsdag
- relgions förhör onsdag
- psykologi prov torsdag
- biologi prov tisdag
- relgionsprov onsdag
- matte c prov torsdag (näst nästa vecka, men ändå!)

men som tur är så har vi faktiskt en ledig dag på fredag! älskade z-dagar! :D
nä nu borde jag plugga lite :( gahh orkar verkligen inte.. men den där energi debatten måste verkligen tas tag i! Fats jag är rätt så körd.. jag ahr tappat bort mina pappren :S fast de är ju inte till så mycket hjäl då jag inte fattar någonting i allafall!

önska mig lycka till, det kan behövas!

fältkurs 2

yesbox då var det dags för fältkurs numer 2! Den här gången åker vi till Utö med naturkunskapen. Det ska bli suuuperkul :D Jag har precis packat färdigt och bakat en kladdkaka. Egentligen skulle vi baka hos rebecca, vi gjorde iofs det men den smakade bajs när vi var klara.. så jag och rikke offrade oss och gjorde varsin ny när vi kom hem... jag gjorde det ialfall, vi får se imorgon om rikke gjorde en.

Det är lite skillnad på den här fältkursen och den förra, nu är vi bara 20 elever som åker (plus två tjockis lärare!) och vi är bara borta i tre dagar. Fast om man jämnför packingen tror jag nästa att jag har med mig mer nu ^^ Men den här gången har jag varit über smart och packat i en rullväska, aldrig mer ryggsäck eller hängväska! NEVA!

Nä nu ska jag sussa tror jag :)

sleep tight <3


streeeessss

Skolan är inte det roligaste just nu. Det känns som jag ligger efter i alla ämnen! Och imorgon har vi prov i naturkunskap.. jag villlll inte :(

Äsch nu ska jag sluta klag och plugga lite.. hmm eller jag ska kolla lite på tv först och sen plugga.. om jag orkar ;)